Verisure boligalarm 

Verisure boligalarm tilbyr trygghet og sjelefred til sine kunder gjennom et unikt utvalg produkter og tjenester innen boligalarm og det tilkoblede smarte hjemmet.

Alarmsystemer og innovative, smarte løsninger

Verisure, tidligere Securitas Direct, har 30 års erfaring som alarmleverandør i Norge og er Norges ledende boligalarmleverandør.

Verisure har i dag over 240 000 kunder bare i Norge, og over 2 millioner kunder verden over.

Securitas Direct ble grunnlagt i 1988 som en del av selskapet Securitas i Norge, og i 2006 ble Securitas Direct etablert som eget selskap. I 2014 skiftet Securitas Direct navn til Verisure AS.

Tilkobling til vår egen alarmstasjon med overvåkning døgnet rundt, gratis vekterutrykninger og profesjonell installasjon er faste elementer i vårt alarmsystem.

Alle Verisures produkter, tjenester og støttesystemer utvikles i vårt eget innovasjonssenter. Vårt forsknings- og utviklingsteam har omfattende kunnskaper om web, databaser og systemutvikling.

Vårt innovasjonssenter ligger i Malmö og Linköping, men består av et internasjonalt team med ansatte ved våre kontorer rundt omkring i Europa.

Verisure boligalarm

Innovative sikkerhetsbedrift 2019

Vinner av prisen for mest
innovative sikkerhetsbedrift 2019

Hvilket selskap er best på innovasjon dersom man spør forbrukerene? Svaret presenteres i Svenskt innovationsindex, der tusenvis av kunder har rangert innovasjonsgraden hos svenske bedrifter og organisasjoner. Verisure vant sikkerhetskategorien og ble Sveriges mest innovative sikkerhetsbedrift 2019.

Norsk Kundebarometer

Bransjevinner hos Norsk
Kundebarometer 7 år på rad

I over 20 år har Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI målt kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere, og i 2019, for 7. år på rad, klatrer Verisure til topps i alarmbransjen!

Verisure Best i test 

Best i test hos PC för alla
i 2018 og delt førsteplass i 2019

PC för alla er Sveriges største uavhengige datamagasin, med over en halv million lesere i måneden. To år på rad har PC för alla testet hvilken boligalarm som er best i test, i 2018 vant Verisure Best i test og i 2019 ble det delt førsteplass!