Flere gode strømleverandører samlet på et sted

Her finner du strømleverandører som er populære.

Du kan spare mye penger på strøm ved å bytte strømleverandør jevnlig, benytt deg av sjansen i dag og spar penger på dine strømregninger.

Viktig informasjon

Grunnet stor usikkerhet i energimarkedet har mange strømleverandører midlertidig sluttet å tilby fastprisavtaler. Vi kan derfor ikke garantere at du mottar tilbud på fastprisavtaler for øyeblikket. Takk for forståelsen.

NTE Strøm

 

NTE er et trøndersk eid fornybarselskap

Vi har fokus på kundens framtidige behov. Vi utvikler, produserer og distribuerer ren og fornybar energi, samt bygger og drifter digital infrastruktur.

I over 100 år har vi produsert og levert grønn og fornybar energi til våre kunder.

NTE Gir Mer:

Det skal lønne seg å være kunde hos NTE på flere måter! Gjennom vårt fordelsprogram Gir Mer får du gode tilbud fra våre lokale trønderske samarbeidspartnere.

Strømavtaler

Topp 5 Garanti

Innkjøpspris med pristak

Fastavtale

Innkjøpspris

Slå innkjøpspris

Topp 5 Garanti

Med avtalen topp 5 sørger vi for at prisen du betaler er blant de 5 billigste når vi sammenligner oss med andre landsdekkende strømleverandører. Referanselisten finner du her. Garantien gjelder per år. Det betyr at vi i enkelte uker kan være både over og under Topp 5, men i snitt skal vi være innenfor Topp 5 på årsbasis.

Prisen er 21,99 øre/kWh

Les mer

Spotpris med pristak

Prisen er det vi betaler + 2,99 øre/kWh og 55 kr/mnd.

Denne strømavtalen gir deg det beste fra to verdener. Du følger markedet hele tiden og vil dermed få en svært gunstig strømavtale over tid. Samtidig passer pristaket på at du slipper å være med på de høyeste pristoppene!

Fastavtale

Pris fra 01.12.20: 39,91 øre/kWh

Ønsker du en forutsigbar strømpris er Fastavtale den rett strømavtalen for deg. Med Fastavtale har du full kontroll på strømprisen i hele avtaleperioden på ett år. Det vil si at du vet nøyaktig hva en kilowattime vil koste deg det neste året.

Spotpris

Prisen er det vi betaler + 42 kr/mnd.

Bestill spotpris vår billigste strømavtale over tid. Her betaler du det samme som oss + 42 kr/mnd uavhengig av hvor stort forbruk du har. I tillegg kommer et adm gebyr på 5,215 øre/kWh som blant annet inneholder kostnad for lovpålagt elsertifikat.

Slå Spot

Porteføljepris + 10,275 øre/kWh

Med denne avtalen kan du faktisk få en lavere pris enn spotprisen. Vi forvalter avtalen på strømbørsen med mål om å slå spotprisen. Vi garanterer at du aldri trenger betale mer enn innkjøpspris + 10,275 øre/kWh.

ZAPTEC HOME – En smartere elbillader!

Det er klart du helst vil lade elbilen hjemme.

ZAPTEC HOME er en ny og sofistikert ladestasjon beregnet for privat garasje eller biloppstillingsplass.

Den gir deg frihet til å lade når det passer deg, med stor ladefart i trygge rammer.

Kontantkjøp eller avbetaling?

Vi kan tilby laderen både som kontantkjøp eller avbetaling. Om du ønsker avbetaling vil du rentefritt avbetale laderen over strømregningen din i 36 måneder.

Avbetalingen betinger at du er, eller blir strømkunde hos NTE, og det vil også utløse 12 måneders binding til din strømavtale.

glitre_energi

 

Finn en strømavtale som passer dine behov.

Det gjør det enklere å ta kontroll over din egen strømavtale. Og det kan være mye penger å spare!

100 % fornybar vannkraft?

Glitre Energi er en av få kraftleverandører som leverer strøm med opprinnelsesgaranti til alle husholdningskunder. Garantien innebærer at miljøgevinsten av vår vannkraftproduksjon i tidligere Buskerud knyttes opp til den enkelte kunde. Les mer om fornybar energi her.

Flytende avtaler

Glitre Energi Strøm tilbyr avtaler med flytende og forutsigbar strømpris.
Les mer om våre strømavtaler her

Glitre Familie (eSpot)

Avtalen for deg med høyt forbruk. Avtalen er basert på timesprisene på strømbørsen Nord Pool, og har et påslag på 6,9 øre/ kWh og et fast månedsbeløp på kr. 19,-.

Glitre Frihet (webSpot)

Avtalen for deg med full kalender og lavt forbruk! En helelektronisk avtale basert på timespriser fra Nord Pool. Avtalen har et påslag på 4,85 øre/ kWh og kr. 19,- i fastbeløp.

Glitre Forutsigbar

Avtalen for deg som liker at ting er ukomplisert. En enkel avtale uten bindingstid eller fastbeløp, som passer for deg med lavt forbruk. Et langsiktig og trygt valg. Dagens pris: 23,90 øre/ kW

Glitre Trygg

Dette er avtalen for deg som ønsker en fast strømpris. Dagens pris er 37,16 øre/ kWh. Avtalen har 12 måneders bindingstid og et fastbeløp på kr. 49,- i måneden.

strøm.no

 

Strøm.no lar selskapene konkurrere om å gi deg beste strømavtale. 

Bak tjenesten står Nettbureau AS. De har over 10 års erfaring med anbuds- og sammenligningstjenester på nett, og driver blant annet Boligalarmer.no, Eiendomsmegler.no og Mobiltelefoni.no.

Tilbud på strøm fra flere leverandører

Strøm.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste hvor strømleverandørene konkurrerer om å gi deg laveste strømpris.

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut det korte skjemaet, og du blir kontaktet av leverandører som tilbyr billige strømpriser der du bor. Enkelt og greit.

Les mer

tjenestetorget strøm

 

Få tilbud på billig strøm fra flere strømselskaper

Vi har samlet sammen alt du trenger å vite, slik at du enkelt kan få billig strøm og den beste strømavtalen. Strømpris er noe som varierer ofte fra sesonger og andre ytre faktorer.

Men det betyr ikke at du bør beholde en dyr strømavtale. Faktisk er det mange som kan spare penger på at man sammenligner strømavtaler hos flere strømleverandører.

Selv om du tror du har Norges billigste strøm, kan du egentlig ikke være sikker før du sammenligner strømselskap. Det koster deg ingenting å sammenligne strømavtalene, og heller ikke å bytte strømleverandør.

Dermed har du ingenting å tape på å sjekke hvem som tilbyr strøm billigst. Og hvis det viser seg at du allerede har laveste strømpris, så har du i det minste fått bekreftet det.

Se om du også kan spare tusenlapper på strøm

Fyll ut skjemaet og motta flere uforpliktende tilbud på strømavtaler. Sammenlign avtaler og velg avtalen med best pris og vilkår.

Skjema

Hvordan settes prisen på strømmen?

Prisen på strømmen baseres på tilbud og etterspørsel. Tilbud er da hvor mye strøm som produseres av Norge, men også i andre land. Tilbudet kan også påvirkes av klima, samt hvor mye vi eksporterer til utlandet, eller om det utføres oppgraderinger og vedlikehold.

Etterspørselen styres av strømforbruket til forbrukerne. Er det en kald vinter, vil mange nødvendigvis bruke mer strøm på oppvarming. Hvis det er lite vann til rådighet i vannkraftverkene våre, som følge av tørr høst, vil prisen presses opp.

I det nordiske kraftmarkedet blir strømprisene bestemt på kraftbørsen Nord Pool. Her selges strømmen til den som vil gi mest for den.

Etter kraftbørsen Nord Pool

Som regel er det strømleverandørene som kjøper strøm på kraftbørsen, men det er åpent for andre aktører også.

Strømselskapene selger strømmen til deg via en strømavtale. Hvilken du velger, påvirker prisen du må betale. De vanligste avtalene er spotpris, fastpris og variabel strømavtale.

Fordi strømselskapene har kostnader med å videreformidle strømmen til kundene, tar de et påslag. Det vil si at om strømavtalen din følger prisene på kraftbørsen, er det ekstra påslag og andre gebyrer som du kan spare inn på.

Uavhengig av strømavtalen din, er det også nettleie som du må betale. Denne er ikke mulig å bytte, siden det kun er én nettleverandør i et område som får konsesjon.

Ishavskraft strøm

 

Ishavskraft er en av de største kraftleverandørene

Med privat- og bedriftskunder i hele landet. Energibransjen er i endring og Ishavskraft er bare ved begynnelsen av deres reise!

Ishavskraft er en av Norges største kraftleverandører, med privat- og bedriftskunder i hele landet. Vi har 78 ansatte fordelt på kontorer i Tromsø, Alta, Oslo, Bergen og Kristiansand. Våre ansatte jobber med innovasjon, produktutvikling, krafthandel, porteføljeforvaltning, bærekraft, regnskap, salg, kundeservice, utvikling, markedsføring og kommunikasjon.

Full oversikt i egen APP

Gjør som flesteparten av kundene våre og last ned Ishavskraft-appen. Her kan du følge med på strømforbruket ditt, se spotprisen eller få oversikt over strømregningene dine. Du kan også utsette betaling eller bytte strømavtale.

SE DE SISTE SPOTPRISENE.

I egen graf så finner du spotprisene i de ulike prisområdene de siste 30 dagene.

Bruk tilbudet

Nyheter med rabattkoder og tilbud

Se alle nytt som er lagt til under kategorien nyheter i blogg