Strøm – Flere strømleverandører på et sted

Flere gode strømleverandører samlet på et sted

Her finner du strømleverandører som er populære.

Du kan spare mye penger på strøm ved å bytte strømleverandør jevnlig, benytt deg av sjansen i dag og spar penger på dine strømregninger.

Viktig informasjon

Grunnet stor usikkerhet i energimarkedet har mange strømleverandører midlertidig sluttet å tilby fastprisavtaler. Vi kan derfor ikke garantere at du mottar tilbud på fastprisavtaler for øyeblikket. Takk for forståelsen.

norges energi strøm

Billig strøm gir god energi!

I over 20 år har Norges Energi kjempet for å kutte strømutgiftene til alle våre kunder. Det har vi tenkt å fortsette med. Vi elsker billig strøm!

I dag er NorgesEnergi et av landets største strømselskap med hovedkontor i Kristiansand og omtrent 140 ansatte i privat- og bedriftsmarkedet. Vi jobber hver dag for at du skal få både billig strøm og nye tjenester som gjør hverdagen din enklere. Vi er takknemlig og stolt over at vi nå har mange hundre tusen kunder fra hele landet som elsker billig strøm og smarte kundefordeler like høyt som oss.

Få 500 kroner i rabatt på første regning

Strøm med 100 % vannkraft

240,- kr/mnd

For deg som ønsker 100% vannkraft

Spotpris der du kan følge strømprisen time for time

Vi garanterer for 100% innkjøp av vannkraft

Ta et aktivt miljøvalg i dag.

Strøm til lavpris

161,- kr/mnd

For deg som vil følge spotprisen på strømbørsen

Billig strøm til spotpris

Vår egen bestselger

Følg markedets utvikling.

Gul Spot lavpris

145,-  kr/mnd

For deg med mindre bolig

Betal det strømmen koster

Lavt månedsbeløp

Ingen bindingstid

Verv en venn

Verver du en venn til Norges Energi, gir vi både deg og den du verver 500 kroner i rabatt på strømregningen. Jo flere du verver, jo flere 500-lapper sparer du.

Les mer

NTE Strøm

 

NTE er et trøndersk eid fornybarselskap

Vi har fokus på kundens framtidige behov. Vi utvikler, produserer og distribuerer ren og fornybar energi, samt bygger og drifter digital infrastruktur.

I over 100 år har vi produsert og levert grønn og fornybar energi til våre kunder.

NTE Gir Mer:

Det skal lønne seg å være kunde hos NTE på flere måter! Gjennom vårt fordelsprogram Gir Mer får du gode tilbud fra våre lokale trønderske samarbeidspartnere.

Strømavtaler

Topp 5 Garanti

Innkjøpspris med pristak

Fastavtale

Innkjøpspris

Slå innkjøpspris

Topp 5 Garanti

Med avtalen topp 5 sørger vi for at prisen du betaler er blant de 5 billigste når vi sammenligner oss med andre landsdekkende strømleverandører. Referanselisten finner du her. Garantien gjelder per år. Det betyr at vi i enkelte uker kan være både over og under Topp 5, men i snitt skal vi være innenfor Topp 5 på årsbasis.

Prisen er 21,99 øre/kWh

Les mer

Spotpris med pristak

Prisen er det vi betaler + 2,99 øre/kWh og 55 kr/mnd.

Denne strømavtalen gir deg det beste fra to verdener. Du følger markedet hele tiden og vil dermed få en svært gunstig strømavtale over tid. Samtidig passer pristaket på at du slipper å være med på de høyeste pristoppene!

Fastavtale

Pris fra 01.12.20: 39,91 øre/kWh

Ønsker du en forutsigbar strømpris er Fastavtale den rett strømavtalen for deg. Med Fastavtale har du full kontroll på strømprisen i hele avtaleperioden på ett år. Det vil si at du vet nøyaktig hva en kilowattime vil koste deg det neste året.

Spotpris

Prisen er det vi betaler + 42 kr/mnd.

Bestill spotpris vår billigste strømavtale over tid. Her betaler du det samme som oss + 42 kr/mnd uavhengig av hvor stort forbruk du har. I tillegg kommer et adm gebyr på 5,215 øre/kWh som blant annet inneholder kostnad for lovpålagt elsertifikat.

Slå Spot

Porteføljepris + 10,275 øre/kWh

Med denne avtalen kan du faktisk få en lavere pris enn spotprisen. Vi forvalter avtalen på strømbørsen med mål om å slå spotprisen. Vi garanterer at du aldri trenger betale mer enn innkjøpspris + 10,275 øre/kWh.

ZAPTEC HOME – En smartere elbillader!

Det er klart du helst vil lade elbilen hjemme.

ZAPTEC HOME er en ny og sofistikert ladestasjon beregnet for privat garasje eller biloppstillingsplass.

Den gir deg frihet til å lade når det passer deg, med stor ladefart i trygge rammer.

Kontantkjøp eller avbetaling?

Vi kan tilby laderen både som kontantkjøp eller avbetaling. Om du ønsker avbetaling vil du rentefritt avbetale laderen over strømregningen din i 36 måneder.

Avbetalingen betinger at du er, eller blir strømkunde hos NTE, og det vil også utløse 12 måneders binding til din strømavtale.

Eidsiva strøm

 

Eidsiva Energi er en nasjonal kraftleverandør

Selskapet har levert strøm fra fornybare energikilder i over 100 år.

Eidsiva Energi leverer strøm fra vannkraft produsent i Innlandet til kunder over hele landet. Vi tilbyr også ferdig installerte solcelleanlegg for deg som ønsker å lage din helt egen strøm.

Kåret til Best i test i energibransjen under Kundeserviceprisen 2018.

Eidsiva eSpot er en rimelig spotavtale for deg som ønsker et elektronisk kundeforhold. Prisen baserer seg på den månedlige gjennomsnittsprisen på kraftbørsen.

InnlandsSpot

Vår mest populære strømavtale med avtalefordeler

InnlandsSpot er en spotavtale som følger utviklingen på kraftbørsen på timesnivå, og prisen er basert på spotprisen i det området hvor kraften blir levert.

Påslag: 5,75 øre/kWh
Fastbeløp: 49,00 kroner i måneden

Prisen er inkludert mva.

Les mer

Fast Vinterpris

Større forutsigbarhet når du trenger det!

Strømprisen på vinterstid kan være særlig uforutsigbar. Dersom du ønsker større forutsigbarhet i hverdagen, kan du kjøpe strøm til fastpris i vintermånedene.

Avtale om Fast Vinterpris kan du bestille når du vil. Prisen oppgitt gjelder fra dagens dato til 1. april 2021.

Dagens pris: 36,50 øre/kWh
Fastbeløp: 49,00 kroner i måneden

Prisen er inkludert mva, påslag og el-sertifikater.

Trygg Privat

Prisgunstig og mer forutsigbar

Trygg Privat innebærer at Eidsiva Energis forvaltere pris sikrer strømmen dersom fremtidig spotpris forventes å bli høyere enn nåværende spotpris. Dette betyr at forvalterne våre kjøper strømmen du skal bruke i fremtiden på et tidspunkt da de mener at strømmen er billigere enn det den vil være på det tidspunktet du faktisk skal bruke den. Dersom du velger Trygg Privat kan du derfor dra fordel av at våre forvaltere kjøper inn strøm på et sannsynlig prisgunstig tidspunkt.

Fastbeløp: 88,00 kroner i måneden

Prisen er inkludert mva, påslag og el-sertifikater.

Fastpris

Få større forutsigbarhet og kontroll på strømregningen

Ingen vet helt hvordan kraftmarkedet ser ut i fremtiden. Men det vi vet er at når det går mot tider hvor gradestokken går nedover – så bruker vi mer strøm.

Fastpris er et godt alternativ for deg som ønsker å gå de ulike årstidene i møte med litt ekstra forutsigbarhet. Vi garanterer deg en fast pris, og du kan bruke energi på det som er viktig for deg. Ønsker du ikke binde deg i ett helt år, kan 3 eller 6 måneder være noe for deg. Se de ulike prisene på fanene under.

Vær spesielt oppmerksom på at fastprisperioden er bindende. Dette fordi vi ved oppstart kjøper inn kraft til en fast pris for den perioden du inngår avtale.

Fast pris 1 år

Dagens pris: 33,84 øre/kWh
Fastbeløp: 49,00 kroner i måneden

Fast pris 3 år

Dagens pris: 38,34 øre/kWh
Fastbeløp: 49,00 kroner i måneden

Fast pris 3 mnd

Dagens pris: 36,50 øre/kWh
Fastbeløp: 49,00 kroner i måneden

Fast pris 6 mnd

Dagens pris: 33,50 øre/kWh
Fastbeløp: 49,00 kroner i måneden

Prisene er inkludert mva, påslag og el-sertifikater.

MiniSpot

Enkel strømavtale med strøm til innkjøpspris

MiniSpot er en enkel strømavtale som kun kan bestilles over internett. Avtalen gir deg strøm til innkjøpspris. Du kan administrere avtalen selv på Min Side, og det forutsettes at du oppretter AvtaleGiro, samt eFaktura eller faktura på e-post.

Påslag: 5,50 øre/kWh
Fastbeløp: 25,00 kroner i måneden

Prisen er inkludert mva.

LadeSpot

En unik avtale for deg som har ladeboks.

Med LadeSpot får du strøm til innkjøpspris. Prisen blir avregnet hver time, slik at du kan lade bilen i løpet av døgnet når strømprisen er lavest.

Avtalen inkluderer kundefordeler, som gratis og rabatterte billetter til arrangementer og reduserte priser hos våre samarbeidspartnere.

Påslag: 4,50 øre/kWh
Fastbeløp: 49,00 kroner i måneden

Prisen er inkludert mva.

Easee Home ladeboks og installasjon

Vår ladepakke inkluderer Easee Home ladeboks og installasjon. Easee Home er en intelligent, kraftfull og sikker ladestasjon for hjemmet, og har en ladeeffekt fra 7,4 – 22kW*

*Avhengig av strømnett (230V/400V, kapasitet på el-anlegg og bilens ombordlader)

  • Easee Home fra Easee
  • Installasjon er inkludert*
  • Rentefri avbetaling med strømavtalen LadeSpot

Fra 389,- /mnd

Rentefri delbetaling over 36 måneder med strømavtalen LadeSpot (13 995,- totalt)
* Endringer som faller utenfor rammene til standard installasjon avtales med og faktureres av installatør

Hjemmelading

Easee Home En smart, kraftfull og fremtidsrettet hjemmelader. Systemlading – Easee Charge Innovativ lading for sameier, næringsbygg og flere

Easee Home er intelligent og tilpasser seg alle elbiler, strømstyrker og strømnett. Denne sorte laderoboten vil automatisk detektere om bilen støtter 3-fas eller ikke. Du trenger ikke å tenke på tekniske spesifikasjoner, laderoboten tilpasser seg alltid bilens behov og håndterer å lade flere biler med ulike behov samtidig.

Teknisk beskrivelse

Heldynamisk ladeeffekt 1,4 – 22kW (1- og 3-fase lading). Lastbalansering av opptil 3stk per kurs uten behov for ekstra infrastruktur (trådløs). integrert jordfeilvern i henhold til NEK 400 (2018) og IEC 26955.

Støtter 3-fase lading på IT-nett (230V)

NB: elbilen må støtte dette.

Funksjonalitet

Integrert 4G i hver boks (e-sim), gratis livet ut og mulighet for WIFI tilkobling. Manuell og digital styring. Automatisk køsystem, last- og fasebalanseringen fungerer offline og permanent låsing av Type 2 kabelen.

glitre_energi

 

Finn en strømavtale som passer dine behov.

Det gjør det enklere å ta kontroll over din egen strømavtale. Og det kan være mye penger å spare!

100 % fornybar vannkraft?

Glitre Energi er en av få kraftleverandører som leverer strøm med opprinnelsesgaranti til alle husholdningskunder. Garantien innebærer at miljøgevinsten av vår vannkraftproduksjon i tidligere Buskerud knyttes opp til den enkelte kunde. Les mer om fornybar energi her.

Flytende avtaler

Glitre Energi Strøm tilbyr avtaler med flytende og forutsigbar strømpris.
Les mer om våre strømavtaler her

Glitre Familie (eSpot)

Avtalen for deg med høyt forbruk. Avtalen er basert på timesprisene på strømbørsen Nord Pool, og har et påslag på 6,9 øre/ kWh og et fast månedsbeløp på kr. 19,-.

Glitre Frihet (webSpot)

Avtalen for deg med full kalender og lavt forbruk! En helelektronisk avtale basert på timespriser fra Nord Pool. Avtalen har et påslag på 4,85 øre/ kWh og kr. 19,- i fastbeløp.

Glitre Forutsigbar

Avtalen for deg som liker at ting er ukomplisert. En enkel avtale uten bindingstid eller fastbeløp, som passer for deg med lavt forbruk. Et langsiktig og trygt valg. Dagens pris: 23,90 øre/ kW

Glitre Trygg

Dette er avtalen for deg som ønsker en fast strømpris. Dagens pris er 37,16 øre/ kWh. Avtalen har 12 måneders bindingstid og et fastbeløp på kr. 49,- i måneden.

strøm.no

 

Strøm.no lar selskapene konkurrere om å gi deg beste strømavtale. 

Bak tjenesten står Nettbureau AS. De har over 10 års erfaring med anbuds- og sammenligningstjenester på nett, og driver blant annet Boligalarmer.no, Eiendomsmegler.no og Mobiltelefoni.no.

Tilbud på strøm fra flere leverandører

Strøm.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste hvor strømleverandørene konkurrerer om å gi deg laveste strømpris.

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut det korte skjemaet, og du blir kontaktet av leverandører som tilbyr billige strømpriser der du bor. Enkelt og greit.

Les mer

tjenestetorget strøm

 

Få tilbud på billig strøm fra flere strømselskaper

Vi har samlet sammen alt du trenger å vite, slik at du enkelt kan få billig strøm og den beste strømavtalen. Strømpris er noe som varierer ofte fra sesonger og andre ytre faktorer.

Men det betyr ikke at du bør beholde en dyr strømavtale. Faktisk er det mange som kan spare penger på at man sammenligner strømavtaler hos flere strømleverandører.

Selv om du tror du har Norges billigste strøm, kan du egentlig ikke være sikker før du sammenligner strømselskap. Det koster deg ingenting å sammenligne strømavtalene, og heller ikke å bytte strømleverandør.

Dermed har du ingenting å tape på å sjekke hvem som tilbyr strøm billigst. Og hvis det viser seg at du allerede har laveste strømpris, så har du i det minste fått bekreftet det.

Se om du også kan spare tusenlapper på strøm

Fyll ut skjemaet og motta flere uforpliktende tilbud på strømavtaler. Sammenlign avtaler og velg avtalen med best pris og vilkår.

Skjema

Hvordan settes prisen på strømmen?

Prisen på strømmen baseres på tilbud og etterspørsel. Tilbud er da hvor mye strøm som produseres av Norge, men også i andre land. Tilbudet kan også påvirkes av klima, samt hvor mye vi eksporterer til utlandet, eller om det utføres oppgraderinger og vedlikehold.

Etterspørselen styres av strømforbruket til forbrukerne. Er det en kald vinter, vil mange nødvendigvis bruke mer strøm på oppvarming. Hvis det er lite vann til rådighet i vannkraftverkene våre, som følge av tørr høst, vil prisen presses opp.

I det nordiske kraftmarkedet blir strømprisene bestemt på kraftbørsen Nord Pool. Her selges strømmen til den som vil gi mest for den.

Etter kraftbørsen Nord Pool

Som regel er det strømleverandørene som kjøper strøm på kraftbørsen, men det er åpent for andre aktører også.

Strømselskapene selger strømmen til deg via en strømavtale. Hvilken du velger, påvirker prisen du må betale. De vanligste avtalene er spotpris, fastpris og variabel strømavtale.

Fordi strømselskapene har kostnader med å videreformidle strømmen til kundene, tar de et påslag. Det vil si at om strømavtalen din følger prisene på kraftbørsen, er det ekstra påslag og andre gebyrer som du kan spare inn på.

Uavhengig av strømavtalen din, er det også nettleie som du må betale. Denne er ikke mulig å bytte, siden det kun er én nettleverandør i et område som får konsesjon.

Ishavskraft strøm

 

Ishavskraft er en av de største kraftleverandørene

Med privat- og bedriftskunder i hele landet. Energibransjen er i endring og Ishavskraft er bare ved begynnelsen av deres reise!

Ishavskraft er en av Norges største kraftleverandører, med privat- og bedriftskunder i hele landet. Vi har 78 ansatte fordelt på kontorer i Tromsø, Alta, Oslo, Bergen og Kristiansand. Våre ansatte jobber med innovasjon, produktutvikling, krafthandel, porteføljeforvaltning, bærekraft, regnskap, salg, kundeservice, utvikling, markedsføring og kommunikasjon.

Full oversikt i egen APP

Gjør som flesteparten av kundene våre og last ned Ishavskraft-appen. Her kan du følge med på strømforbruket ditt, se spotprisen eller få oversikt over strømregningene dine. Du kan også utsette betaling eller bytte strømavtale.

SE DE SISTE SPOTPRISENE.

I egen graf så finner du spotprisene i de ulike prisområdene de siste 30 dagene.

Bruk tilbudet

Nyheter med rabattkoder og tilbud

Se alle nytt som er lagt til under kategorien nyheter i blogg

Kopirett © 2022 Delcos - Alle rettigheter er reservert.