DJI Droner har alt du trenger innen kategorien Droner

dji

DJI Droner – det perfekte valget for alle som elsker droner og flyging. Med et imponerende utvalg av modeller og tilbehør i alle prisklasser, er DJI Droner et av de mest populære merkene i drone-verdenen. Enten du er en profesjonell drone-pilot eller en hobbyist, finner du garantert den perfekte dronen for deg.

DJI Droner tilbyr alt fra små og enkle droner for nybegynnere til store og avanserte modeller for profesjonelle. Deres Phantom-serie er spesielt populær, med Phantom 4 Pro som en av de mest anerkjente og populære modellene på markedet. Phantom 4 Pro har en rekkevidde på opptil 7 km og en 4K-kamera som garantert vil gi deg fantastiske bilder og videoer.

Hvis du er ute etter en drone-modell som er enkel å bruke og gir deg fantastiske bilder og videoer, kan Mavic-serien være noe for deg. Mavic Pro og Mavic Air er begge utrolig populære modeller takket være den enkle bruken og den høye bildekvaliteten. Disse dronene er også sammenleggbare, noe som gjør dem enkle å ta med på reise.

DJI Droner tilbyr også spesialiserte droner

DJI Droner tilbyr også spesialiserte droner for ulike formål. Inspire-serien er spesielt utviklet for profesjonelle drone-piloter som trenger en kraftig og fleksibel drone for å ta fantastiske bilder og videoer. Matrice-serien er også utviklet for profesjonell bruk, og er spesielt populær blant filmskapere som trenger en pålitelig drone for å ta opp film.

DJI Droner har også et imponerende utvalg av tilbehør som gjør opplevelsen enda bedre. Med en rekke batterier, ladere, propeller og annet utstyr tilgjengelig, kan du skreddersy dronen din til dine behov.

Alt i alt er DJI Droner det perfekte valget for alle som elsker droner og flyging. Med det største utvalget av modeller og tilbehør i alle prisklasser, er det enkelt å finne den perfekte dronen for deg. Enten du er en erfaren pilot eller en nybegynner, vil DJI Droner garantert gi deg en fantastisk fly-opplevelse.

Enklere for folk å fly med droner

DJI har kommet langt de siste ti årene når det gjelder å gjøre det enklere for folk å fly med droner. Ved å revurdere alt om hvordan en drone ser ut, har de nå skapt en helt ny fly-plattform som lar alle utforske sin kreativitet.

Droner har blitt stadig mer populære de siste årene, og DJI har vært en ledende aktør i å gjøre det enklere for folk å fly med dem. De første dronene DJI lanserte var rettet mot de som ønsket å ta imponerende bilder og videoer fra luften, men nå har de utvidet sin målgruppe til å inkludere alle som ønsker å utforske sin kreativitet.

Den nye fly-plattformen DJI har skapt heter DJI Air 2S, og den har en rekke imponerende funksjoner. Den har en 1-tommers CMOS-sensor som lar deg ta bilder med opptil 20 megapiksler og video i 5,4K-oppløsning. Den har også en tre-akset gimbal som gir stabilisering og jevne bevegelser i bildene dine.

Men det som virkelig skiller DJI Air 2S fra andre droner på markedet, er dens evne til å gjøre det enklere for alle å fly med den. Den har en rekke funksjoner som gjør det enklere å kontrollere dronen og unngå kollisjoner. Den har også en funksjon som lar deg tegne en rute på skjermen, og dronen vil følge den ruten automatisk.

DJI har også lagt til en rekke funksjoner som gjør det enklere å ta kreative bilder og videoer. Den har en funksjon som lar deg ta bilder i RAW-format, som gir deg større fleksibilitet når du redigerer bildene dine. Den har også en funksjon som lar deg ta bilder i HDR, som gir mer detaljer i både lyse og mørke områder av bildet.

DJI Air 2S

Alt i alt er DJI Air 2S en imponerende drone som gjør det enklere for alle å utforske sin kreativitet. DJI har virkelig revurdert alt om hvordan en drone ser ut, og skapt en fly-plattform som er enkel å bruke og gir imponerende resultater. Hvis du er interessert i å fly med droner og ønsker å utforske din kreativitet, er DJI Air 2S definitivt verdt å vurdere.

Se pris på Dji Air 2S

 

DJI-Air 2S Drone

 

DJI RS 3 Mini

DJI, den ledende produsenten av droner og kamera-stabilisatorer, har nylig lansert sitt nyeste produkt – DJI RS 3 Mini. Denne kompakte gimbalen er designet for å gi profesjonelle filmskapere et allsidig og brukervennlig verktøy for å ta jevne og stabile opptak.

DJI RS 3 Mini er den mindre versjonen av DJI RS 3, som ble lansert tidligere i år. Den er 40 % lettere og 25 % mindre enn forgjengeren, noe som gjør den mer bærbar og lettere å håndtere. Til tross for sin mindre størrelse, beholder RS ​​3 Mini fortsatt de samme avanserte funksjonene og egenskapene som RS 3.

En av de fremtredende funksjonene til DJI RS 3 Mini er dens 4,5 kg nyttelast-kapasitet, som lar den støtte et bredt spekter av kameraer og objektiv-kombinasjoner. Den har også en innebygd OLED-skjerm, som viser nøkkel-parametere som batterilevetid, kamerainnstillinger og gimbal-status. Dette gjør det enkelt for filmskapere å overvåke bildene sine uten å måtte koble til en separat enhet.

Avanserte opptaksmoduser

DJI RS 3 Mini kommer også med en rekke avanserte opptaksmoduser, inkludert Time Tunnel, Roll 360 og Panorama. Disse modusene lar filmskapere lage dynamiske og engasjerende bilder, uten behov for komplekse kamerabevegelser. Gimbalen støtter også ActiveTrack 3.0, som bruker avanserte algoritmer for å spore motiver i sanntid.

I tillegg til de avanserte funksjonene, er DJI RS 3 Mini også designet for enkel bruk. Den har et hurtigutløsersystem som lar brukere montere og demontere kameraet raskt, uten å måtte balansere gimbalen. Den har også en tolags kameramonteringsplate, som gir ekstra stabilitet og sikkerhet for kameraet.

DJI RS 3 Mini er kompatibel med en rekke tilbehør, inkludert DJI Ronin RavenEye Image Transmission System, som lar filmskapere overføre live video fra kameraet til en mobilenhet eller ekstern monitor. Gimbalen har også en innebygd USB-C-port, som kan brukes til å lade kameraet eller koble til andre enheter.

Totalt sett er DJI RS 3 Mini et kraftig og allsidig verktøy for profesjonelle filmskapere som trenger en kompakt og bærbar gimbal. Dens avanserte funksjoner, brukervennlighet og kompatibilitet med en rekke tilbehør gjør den til et solid valg for alle som ønsker å ta jevne og stabile opptak.

Se pris på DJI RS 3 Mini

 

DJI Droner har alt du trenger innen kategorien Droner

 

DJI Mini SE: Den perfekte dronen for nybegynnere

DJI, verdens ledende drone produsent, har nylig introdusert sitt siste tilskudd til drone-utvalget, DJI Mini SE. Denne nye dronen er rettet mot nybegynnere som ønsker å oppleve spenningen ved å fly en drone uten den bratte læringskurven og høye kostnader forbundet med mer avanserte modeller.

DJI Mini SE er en lett og kompakt drone som bare veier 249 gram, noe som gjør den til en av de letteste dronene på markedet. Til tross for sin lille størrelse, har dronen et kraftig 12-megapiksel kamera som er i stand til å fange imponerende 2,7K videoopptak med 30 bilder per sekund. Den har også en treakset gimbal som hjelper til med å stabilisere kameraet og ta jevne og stødige bilder.

Brukervennlighet

En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene til DJI Mini SE er dens brukervennlighet. Dronen kommer med en dedikert fjernkontroll som er intuitiv og enkel å betjene, selv for førstegangsbrukere. Kontrolleren er designet for å koble til smarttelefonen din, slik at du kan se live videoopptak fra dronens kamera og justere kamerainnstillingene mens du er på farten.

En annen imponerende funksjon ved DJI Mini SE er fly-ytelsen. Dronen er utstyrt med GPS og syns-sensorer nedover som gjør at den kan fly trygt og nøyaktig. Den har også en maksimal flytid på 30 minutter, noe som er imponerende tatt i betraktning størrelsen og vekten.

DJI Mini SE er også ganske rimelig, med et prispunkt som er lavere enn mange andre droner i sin klasse. Dette gjør det til et utmerket valg for nybegynnere som ønsker å dyppe tærne inn i dronenes verden uten å bryte banken.

Totalt sett er DJI Mini SE en utmerket drone for nybegynnere. Den er lett, enkel å bruke og fullpakket med funksjoner som gjør det til en fryd å fly. Enten du er ute etter å ta fantastiske luft-bilder eller bare vil oppleve spenningen ved å fly en drone, er DJI Mini SE definitivt verdt å vurdere.

Se beste pris

 

DJI Mini SE pris

 

DJI Mini 3 Pro

DJI, den ledende drone-produsenten, har nettopp annonsert lanseringen av sin nyeste drone, DJI Mini 3 Pro. Denne nye dronen kommer med en rekke funksjoner som garantert vil glede både drone-entusiaster og profesjonelle.

DJI Mini 3 Pro er etterfølgeren til den populære DJI Mini 2, og den kan skilte med betydelige oppgraderinger. En av de mest bemerkelsesverdige oppgraderingene er kameraet. Mini 3 Pro kommer med et 4K-kamera som kan ta 60 fps videoer og 12 megapikslers bilder. Dette kameraet er i stand til å ta fantastiske opptak, og det kommer også med en 3-akset gimbal for å stabilisere kameraet og sikre jevne opptak.

En annen spennende funksjon ved DJI Mini 3 Pro er dens utvidede flytid. Dronen kan nå fly i opptil 45 minutter på en enkelt lading, noe som er en betydelig forbedring fra Mini 2s 31 minutter. Denne utvidede flytiden er muliggjort av dronens 5200mAh batteri.

Mini 3 Pro kommer også med DJIs nyeste teknologi for å unngå hindringer, som gjør det mye tryggere å fly med dronen. Dronen har sensorer på forsiden, baksiden og bunnen, som lar den unngå hindringer og fly rundt dem jevnt.

Den har samme kompakte og lette design

Designmessig er Mini 3 Pro veldig lik Mini 2. Den har samme kompakte og lette design, som gjør den lett å ha med seg rundt. Dronen har også en rekkevidde på opptil 10 kilometer, noe som er imponerende med tanke på størrelsen.

En av de viktigste forbedringene til Mini 3 Pro er overføringsteknologien. Dronen bruker nå DJIs nyeste O3-overføringssystem, som gir en stabil og pålitelig forbindelse mellom dronen og fjernkontrollen. Dette betyr at brukere kan fly dronen lenger og med mindre forstyrrelser enn noen gang før.

Totalt sett er DJI Mini 3 Pro en imponerende drone som tilbyr betydelige oppgraderinger i forhold til forgjengeren. 4K-kameraet, utvidet flytid, teknologi for unngåelse av hindringer og O3-overføringssystem gjør den til en av de mest avanserte dronene på markedet i dag. Enten du er en profesjonell fotograf eller bare en drone-entusiast, er DJI Mini 3 Pro absolutt verdt å vurdere.

Les mer om produktet

 

DJI Droner har alt du trenger innen kategorien Droner

 


Underholdning • Rabattkoder og tilbud • Delcos