DJI Droner har alt du trenger innen kategorien Droner

Tilbud fra Åshild med 30% på dyreste varen, minste orderverdi: 300kr

30 % rabatt på dyreste varen
RABATTKODE: 56430
Bestill senest den 16. desember for å få bestillingen før julaften!
dji

DJI Droner har alt du trenger innen kategorien Droner

Med det største utvalget av modeller og tilbehør i alle prisklasser. DJI Droner har alt du trenger innen kategorien Droner, 

DJI har brukt et tiår på å gjøre det lettere for alle å fly med droner, og ved å revurdere alt om hvordan en droner ser ut, har de laget en helt ny type flyplattform for alle å utforske kreativiteten.

Phantom 4 Pro V2.0

Phantom 4 Pro V2.0

Med en 1-tommers CMOS-sensor som kan ta 4K / 60fps videoer og 20MP-bilder, gir Phantom 4 Pro V2.0 filmskapere absolutt kreativ frihet. OcuSync 2.0 HD-transmisjonssystemet sikrer stabil tilkoblingsmulighet og pålitelighet, fem retninger for hindringsfølelse sikrer ekstra sikkerhet, og en dedikert fjernkontroll med en innebygd skjerm gir enda større presisjon og kontroll. [1] Et bredt utvalg av intelligente funksjoner gjør flyging så mye enklere. Phantom 4 Pro V2.0 er en komplett løsning for luftfoto, designet for den profesjonelle skaperen.

Utrolig Gimbal-kamera 

Kameraet ombord har en 1-tommers 20MP CMOS-sensor og en mekanisk lukker, noe som eliminerer forvrengning av rullende lukker. En avansert sensor og imponerende prosessering fanger hver detalj og gir bildedataene som trengs for avansert etterproduksjon. Phantom 4 Pro V2.0-kameraet har et optimalisert f / 2.8 vidvinkelobjektiv, noe som sikrer jevnlig detaljerte bilder og videoer som forblir levende og skarpe og samtidig opprettholder fargenøyaktigheten.

Andre Modeller

Spark

Mavic Pro Platinum

Mavic Mini

Mavic Pro

DJI Googgles

Oppslukende FPV, et par 1920 × 1080 HD-skjermer og en funksjon for hodesporing, slik at du kan se på verden ovenfra.