Alt innen Reise og Booking

Supersaver

 

Supersaver er Norges store lavpris reiselivsside. Hos Supersaver kan du velge mellom 3500 flyselskap, leiebiler i en rekke land, og over 240 000 hoteller i hele verden. Målet vårt

Målet vårt er å tilby deg som kunde markedets laveste priser på reiser! Du bestiller reisen enkelt og trygt hos Supersaver. Hos oss finner du et bredt utvalg av reiser, sammenlign 650 flyselskaper, 300 000 hoteller, ferieboliger i nærmere 80 land og leiebiler i alle størrelser og prisklasser.

Vi fyller 70 Boeing 737 hver dag

Supersaver er en del avMarco Polo Travel AS som eies av Etraveli AB (publ), Nordens ledende e-handelsselskap innen reiser online og med virksomhet i 46 land og 5 verdensdeler. Med 12 millioner kunder og over 2 millioner solgte reiser fyller Etraveli 70 Boeing 737 hver dag. Konsernet har solid erfaring i bransjen og har drevet reisebyråvirksomhet siden 1989 som et av de første e-handelsselskapene innen reiser online i Norden.

Et trygt valg

Du handler trygt hos oss siden vi benytter høyeste tilgjengelige krypteringsstandard for en sikker data- og betalingshåndtering slik at ingen uvedkommende skal få tilgang til dine personopplysninger.

Etravelis bruttosalg de siste fem årene har økt fra 3 milliarder til 12,3 milliarder kroner per år, noe som tilsvarer en gjennomsnittlig årlig tilvekst på 23 prosent.

Supersaver er medlem i Virke. Våre ansatte er IATA-sertifiserte og har spisskompetanse innen reisebransjen.

Se mer om Supersaver her

Supersaver

Nordic Choice

Nordic Choice Banner

Bli medlem i Nordic Choice Club – få 5 % rabatt på hotellrom

Det finnes flere fordeler for deg som er medlem i Nordic Choice Club og som booker dine hotellopphold på vår web eller app. Du får 5 % rabatt på ordinær pris på alle hotellrom, alltid. Det betyr billigere overnattinger, og så klart opptjening av bonuspoeng.

© Delcos - Rabattkoder, rabatter, tilbud og sammenligningspriser - Kjente butikker
RSS