Supersaver er Norges store lavpris reiselivsside.

Supersaver

Supersaver er Norges store lavpris reiselivsside.

Hos Supersaver kan du velge mellom 3500 flyselskap, leiebiler i en rekke land, og over 240 000 hoteller i hele verden.

Målet vårt er å tilby deg som kunde markedets laveste priser på reiser! Du bestiller reisen enkelt og trygt hos Supersaver. Hos oss finner du et bredt utvalg av reiser, sammenlign 650 flyselskaper, 300 000 hoteller, ferieboliger i nærmere 80 land og leiebiler i alle størrelser og prisklasser.

Vi fyller 70 Boeing 737 hver dag

Supersaver er en del avMarco Polo Travel AS som eies av Etraveli AB (publ), Nordens ledende e-handelsselskap innen reiser online og med virksomhet i 46 land og 5 verdensdeler. Med 12 millioner kunder og over 2 millioner solgte reiser fyller Etraveli 70 Boeing 737 hver dag. Konsernet har solid erfaring i bransjen og har drevet reisebyråvirksomhet siden 1989 som et av de første e-handelsselskapene innen reiser online i Norden.

Et trygt valg

Du handler trygt hos oss siden vi benytter høyeste tilgjengelige krypteringsstandard for en sikker data- og betalingshåndtering slik at ingen uvedkommende skal få tilgang til dine personopplysninger.

Etravelis bruttosalg de siste fem årene har økt fra 3 milliarder til 12,3 milliarder kroner per år, noe som tilsvarer en gjennomsnittlig årlig tilvekst på 23 prosent.

Supersaver er medlem i Virke. Våre ansatte er IATA-sertifiserte og har spisskompetanse innen reisebransjen.

Se mer om Supersaver her

Supersaver


 

Nordic Choice

Nordic Choice Banner

 

Bli medlem i Nordic Choice Club – få 5 % rabatt på hotellrom

Det finnes flere fordeler for deg som er medlem i Nordic Choice Club og som booker dine hotellopphold på vår web eller app. Du får 5 % rabatt på ordinær pris på alle hotellrom, alltid. Det betyr billigere overnattinger, og så klart opptjening av bonuspoeng.
 
 

 

DanCenter

DanCenter har mer enn 60 års erfaring som formidler av ferieboliger.

Vi er en del av OYO Vacation Homes, og er en av Europas største aktører når det gjelder utleie av ferieboliger.

Som en av de mest erfarne formidlere på markedet har vi gjennom mange år bygget opp stor ekspertise og viten om utleie av ferieboliger, og om gjestenes behov. Erfaringen vår sikrer trygghet og bidrar til god service. Dette er noen av grunnene til at vi har så mange glade og trofaste leietakere, og tilfredse og lojale eiere.

Velger du å leie en feriebolig gjennom DanCenter i Norge, kan du velge mellom mange hundre hytter og ferieboliger fra Sør til Nord. Vi har ferieboliger til enhver smak i hele landet, på fjellet, i innlandet og langs kysten.

DanCenter er det eneste utleiebyrået i Norge med lokalpartnere på 3 regionskontorer, som geografisk dekker hele Norge: Nord-Norge, Vestlandet & Midt-Norge og Øst- & Sørlandet. Leier du en feriebolig gjennom DanCenter vil du kunne føle deg trygg, og få hjelp via våre lokalkontorer under oppholdet.

Hytteutleie i Norge

Dancenter tilbyr også utleie av hytter i Norge. Vi har mere enn 600 hytter over hele Norge. Benytt vårt interaktive kart til å finne en hytte i akkurat det område du vil feriere. Søk hytter i Norge her.

DanCenter

 

 

Mange fordeler for deg

  • 8.000 herlige ferieboliger i Danmark, Norge, Tyskland og Sverige
  • Over 60 års erfaring med feriehusutleie
  • 28 lokalkontorer i hele Danmark står klar til å hjelpe deg i løpet av ferien din
  • Rabatt til Danmarks beste attraksjoner – bl.a. LEGOLAND og Djurs Sommerland
  • Flere enn 52.400 gjester har vurdert DanCenter til 4,1 av 5 stjerner

Scandic Hotels

Scandic er den største nordiske hotellkjeden, med rundt 280 hoteller i Skandinavia og Nord-Europa. Hotellene varierer i design avhengig av beliggenhet og type hotell – men Scandics populære standardtilbud er alltid det samme overalt. Når du bor hos oss, er du blant venner!

Destinasjoner

Søk på hotell eller destinasjoner på scandics nettside for enkel bestilling av din ferie eller weekendtur.

Søk på din favoritt.

Søk her