Aquael UNI filter UV750 8W 750l/h

Skrevet den 28. januar 2021 in Dyr - Katt- Hund

Innerfilter med UV – ideellt for å rense og sirkulere vannet og tilføre oxygen. Innebygget UV-lys skaper bedre vannkvalitet og minsker risikoen for sykdommer. Dobble filterpatroner for maksimal filteroverflate. Justerbar vannflow og utblås. NOK 759.00 Mer informasjon

Fortsett å lese

Arkiv

 • EU og AstraZeneca ønsker løse strid 28. januar 2021
  EU og AstraZeneca lover å jobbe sammen for å løse striden om vaksineleveranser til EUs 27 medlemsland. Onsdag møttes vaksineprodusenten og EU-kommisjonen til krisemøte. Torsdag morgen melder BBC at begge sider kaller samtalene konstruktive.
 • Avventer kameraovervåking 28. januar 2021
  Landbruksminister Olaug Bollestad (KrF) vil avvente med å innføre kameraovervåking ved slakteriene for å bedre dyrevelferden, skriver Nationen. Bollestad vil bruke tid på å gå igjennom erfaringene fra et prøveprosjektet før hun konkluderer.
 • Bekymret for skreifiske 28. januar 2021
  Konsernsjef Tommy Torvanger i fiskeribedriften Nergård er bekymret i forkant av årets skreisesong. Det europeiske markedet er hardt rammet av koronapandemien, noe som kan bety lave priser for norsk fisk.
 • Sykehusdirektøren beklager 28. januar 2021
  Feilopererte ved Sørlandet Sykehus får nå personlig beklagelse fra sykehusdirektøren. Mener den kommer mange måneder for seint.
 • Brann i søppelcontainer slukket 28. januar 2021
  Brannen i en søppelcontainer i en bakgård på St. Hanshaugen i Oslo er nå slukket, og brannvesenet er i gang med utlufting. Flere av beboerne som ble evakuert kan nå flytte inn igjen, melder politiet.
© Delcos - Rabattkoder, rabatter, tilbud og sammenligningspriser - Kjente butikker