Kredittkort med Reise og Avbestillingsforsikring inkludert: Hva bør du vite?

Reiser kan føre til en rekke uforutsette hendelser, og det kan være kostbart hvis du ikke har forsikring. Heldigvis tilbyr enkelte kredittkort Reise og Avbestillingsforsikring som en del av kort-fordelene. Her er noen detaljer om hvorfor disse kredittkortene kan være en god idé for dine reiseplaner.

Reise Forsikring

Når du forbereder deg på en reise, kan det være vanskelig å huske at du også bør ha et beskyttelses-nett i tilfelle noe uforutsett skjer. Heldigvis er det mange kredittkort som kan hjelpe. Kredittkort med Reise Forsikring inkluderer dekning for medisinske nødsituasjoner, ulykker, medisinsk evakuering og mer. Noen kredittkort inkluderer også identitetstyveriforsikring og leverandør-forsikring, som kan hjelpe deg å få pengene tilbake hvis noe skulle skje med arbeidet ditt.

Avbestillingsforsikring

En annen god grunn til å velge et kredittkort med reiseforsikring er Avbestillingsforsikring. Dette kan hjelpe deg med å få tilbake pengene dine hvis du må kansellere en reise i siste øyeblikk, slik som sykefravær, en sykdom i familien eller en jobb-konflikt. Det kan betale for hel eller delvis refusjon av billetter, hotellopphold og turavgifter. Forsikringsdekningen kan også omfatte eventuell mistet bagasje.

Rabatt på kjøp og lav rente

Det er ikke bare forsikringen det er verdt å vurdere når du velger et kredittkort med Reise og Avbestillingsforsikring inkludert. Noen kredittkort tilbyr også rabatter og potensielle besparelser på kjøp. Dette kan være en god måte å spare penger på når du reiser, inkludert på hotellopphold og på turer. Samtidig, kan noen kredittkort tilbyr en lav rente på avtalen din, noe som kan bety en besparelse om du må låne penger for å betale for reisen.

Ingen årspris

Det er også verdt å vurdere om noen av kredittkortene med reiseforsikring og avbestillingsforsikring inkludert har ingen årspris. Hvis du ikke reiser ofte, kan et slikt kredittkort være en god idé for å unngå å måtte betale en årlig avgift. Samtidig vil et kredittkort med reiseforsikring og avbestillingsforsikring inkludert gi deg beskyttelse på turen din.

Kjente Kredittkort

Her er noen kjente kredittkort med Reise og Avbestillingsforsikring som er verdt å vurdere:

Remember-kredittkort

Komplett Bank kredittkort

Santander Red

Ikano Visa

Instapay Mastercard

Se alle kortene og alle fordelene

 


Andre sider innen økonomi

Økonomi – Oversikt over økonomiske produkter • Delcos

Mobilabonnement – Finn de billigste • Delcos