Delcos

Delcos

Flere butikker har det som kalles fast lavpris, mens noen har gratis frakt på varer eller ekstra gode priser på produkter ved bruk av rabattkoder og rabatter fra butikkene.

Kupongkoder,tilbud og rabattkoder har som regel en utgangdato som må brukes innen en gitt tid, dette styres av selve butikken som selger varen. Dette kan også gjelde for bare noen timer, som feks på Black Friday da times tilbud ofte blir lagt ut fra butikkene.

Delcos legger til nye tilbud og rabattkoder direkte fra nettbutikkene, de legges ut i en begrenset tidsperiode, eller for en lengre tidsperiode.

Vi fjerner automatisk tilbud og rabattkoder som har utgått på dato, eller som ikke er gyldig lengre.

Kupong

I markedsføring er en kupong en form for verdipapir som kan byttes mot rabatt ved kjøp av et produkt eller goder ved kjøp. Vanligvis blir kuponger utstedt av produsenter av forbruksvarer eller forhandlere, som skal brukes i butikker som en del av kampanjer. Disse er ofte vidt distribuert via post, magasiner, aviser, internett, direkte fra forhandler, og mobile enheter som mobiltelefoner.

Siden prisbevisste forbrukere med større sannsynlighet vil bruke tiden til å finne rabatter, fungerer kuponger som en form for prisdiskriminering, slik at forhandlere kan tilby en lavere pris bare til de forbrukere som ellers ville gå andre steder. I tillegg kan kuponger også være målrettet selektivt til regionale markeder der priskonkurransen er stor.

Historikk

På begynnelsen av 1900-tallet begynte rabattkuponger for første gang å bli utbredt i USA. Firmaet C. W. Post begynte å gi ut kupongene for 1 cent frokostblandinger og etterhvert andre produkter. Dette er ikke første gang kuponger ble delt ut, men dette var første gang det ble gjort i stor skala.

Rabattkoder

Når det gjelder rabattkuponger på nettet, kalles dette for rabattkoder ettersom de ofte er koder som fylles inn i nettbutikker. Disse kan gi kunder rabatter, gratis frakt eller gaver med på kjøpet. Med rabattkoder får man lavere priser på produktet eller tjenesten man ønsker å kjøpe. Det er flere aktører på det norske markedet som tilbyr kostnadsfrie kupongkoder for netthandel.

Eksempel på bruk av kode

Eksempel hvor Rabattkode brukes ser du på Inkclub, der du kan legge inn koden i handlekurven før du fullfører kjøpet. De kaller koden for kampanjekode, men det er det samme som en kupong for å få et avslag på prisen før du fullfører kjøpet.

Om Rabattkoder og tilbud - Vi legger ut nye rabatter,rabattkoder og tilbud

Norge

I 2009 åpnet norske myndigheter for at forhandlere kan gi ut rabattkuponger og rabattkoder uten at man først hadde kjøpt et produkt. Rabattkupongene gir rabatter i form av prosent, fri frakt, utbetaling første gang du handler eller gratis produkter.

Ref: Wikipedia

Annonselenker

Sider og artikler inneholder affiliate linker som gjør at jeg får betalt av mine samarbeidspartnere hvis noen kjøper noen av produktene jeg anbefaler. Dette påvirker ikke deg som kjøper, men du sparer penger ved å bruke rabattkodene og tilbudene som blir lagt ut på siden her.

Annonsere på Delcos

Annonsere her med artikkel, side eller bannere?

Se eget skjema for dette her

Sider:

Rabattkoder og tilbud.

Finn nyeste rabattkodene og tilbudene

Sidekart