Onyx produkter er for alle som er på kjøkkenet.

Onyx stekepanne den beste på markedet med 5 års garanti

ONYX stekepannen gir deg en suveren slipp-lett-funksjonalitet. Vi bruker et førsteklasses japansk slipp-lett-belegg som er fylt med diamantstøv for ekstra styrke og holdbarhet.

Se alle produktene

METALLREDSKAPER

Den mest karakteristiske funksjonen til ONYX™-stekepannen er uten tvil at man kan bruke metallredskaper og -utstyr uten risiko for riper eller for på annen måte å skade slipp-lett-belegget på stekepannen. Faktisk kan du til og med bruke elektriske apparater på den.

Onyx stekepanne 5 års garanti

 

RENGJØRING MED STÅLULL

At ONYX-produktene tåler metallredskaper, betyr også at du trygt kan bruke stålull på dem. Etter vår mening er dette en av de mest undervurderte egenskapene til produktene våre. Og vi kan love deg én ting: Når du først har prøvd å rengjøre produktene våre, kommer du aldri til å ha lyst til å gå tilbake til å bruke andre produkter.

Det selges i dag:

Stekepanner og sett.

Kok og kjeler.

Kjøkkensett.

Kniver og knivsett.

Onyx stekepanne den beste på markedet

Alt du trenger til kjøkkenet

stekesett

Onyx stekepanne den beste på markedet

Få gratis levering ved hvert kjøp!

Full tilfredshet eller pengene tilbake – det blir ikke lettere enn det!

Alle produktene våre kan vaskes i oppvaskmaskinen!

100 dagers full returrett!

5 års garanti på alle produktene våre. Dette er en altomfattende garanti som dekker alle aspekter av produktene våre, fra formfasthet til belegg og finish.

ONYX Knivene

ONYX™-knivene er intet mindre enn en revolusjon på kjøkkenet ditt. De gir deg den ekstreme skarpheten som vi alle ønsker i kjøkkenknivene våre, med maksimal holdbarhet og levetid som omfatter hver eneste del av kniven.

knivsett

Se alle produktene

EGGEN – SKARPHET SOM VARER LENGER

ONYX™-knivens egg bruker vår patenterte, hybride kombinasjon av keramikk og stål for å gi deg det beste av begge materialene – uten ulempene: Keramikknivens ekstreme, levedyktige skarphet kombinert med stålknivens høye kvalitet, levetid og holdbarhet.


Se flere produkter:

Alle butikker

Ecopeis bordpeiser

VidaXL har alt innen hus og hjem