Garantert underholdning med HBO Max med hele 34% rabatt.

Er du ute etter nye og spennende serier og filmer å se? Da bør du sjekke ut HBO Max! Nå kan du få tilgang til HBO Max med hele 34% rabatt gjennom Delcos. Dette tilbudet gjelder for alle nye kunder.

Se tilbudet

Hva er HBO Max?

HBO Max er en streamingtjeneste som tilbyr et stort utvalg av serier, filmer og dokumentarer fra kjente produsenter som HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network og mange flere. Med HBO Max kan du se klassikere som The Sopranos og Game of Thrones, samt nye og spennende serier som Matrix Resurrections og The Batman.

Hbo max pris:

Vanligvis koster HBO Max 119 kroner i måneden, men med tilbudet fra Delcos kan du nå få tilgang til alle seriene og filmene til en rabattert pris av bare 89 kroner per måned.

Hbo max altibox:

Dersom du er Altibox-kunde trenger du ikke å bekymre deg for å betale for en ekstra strømme-tjeneste. Med Altibox og HBO Max får du alt du trenger på ett sted.

Hbo max tilbud:

Ikke gå glipp av dette fantastiske tilbudet! Bestill HBO Max med Altibox og få 34% rabatt nå.

Hbo max serier:

HBO Max har et stort utvalg av serier som passer for alle smaker og aldre. Enten du vil se drama, komedie eller action, finner du noe som faller i smak. Bli med på en reise gjennom Westworld eller opplev spenningen i Euphoria.

Matrix resurrections hbo max norge:

Matrix-fans vil bli glade for å vite at den nye filmen, Matrix Resurrections, er tilgjengelig på HBO Max. Ta en tur tilbake til den virkelige verden og velg den røde pillen.

Hbo max com tv:

For å få tilgang til HBO Max må du opprette en konto og logge inn på nettsiden. Dette kan enkelt gjøres på hbomax.com/tv.

Sign in Hbo max/tv:

Gå til hbomax.com/tv og logg inn på kontoen din for å se favorittseriene og -filmene dine, for aktivisering av TV så legger du inn koden.

Sign in Dune hbo max:

Dune-fans vil ikke bli skuffet med den nye filmen fra regissør Denis Villeneuve, kun tilgjengelig på HBO Max. Se den i dag ved å logge inn på hbomax.com/tv.

Hbo nordic:

For de som allerede abonnerer på HBO Nordic, vil en overgang til HBO Max ikke skuffe. Du får tilgang til alt innholdet fra HBO Nordic, pluss mye mer underholdning.

Hbo max The batman:

Ser du frem til den nye filmen, The Batman? Med HBO Max får du tilgang til den og mye mer.

Hbo nordic vs hbo max:

HBO Nordic er fortsatt en flott tjeneste, men med HBO Max får du tilgang til mer innhold og nye eksklusive filmer, serier og dokumentarer. Bytt nå og få garantert underholdning.

Så hva venter du på? Benytt deg av tilbudet og opplev den beste underholdningen med HBO Max.

Populære serier

The Handmaid’s Tale eller Mare of Easttown til moderne klassikere som The Sopranos og Sex and the City.

De byr også på premiere-utgivelser fra andre produsenter, i tillegg til et bredt utvalg av filmer, ikke bare Hollywood-produksjoner, men også internasjonale, lokale og uavhengige studio-produksjoner. Her får du garantert underholdning for pengene.

Garantert underholdning med HBO Max med hele 34% rabatt

Garantert underholdning med HBO Max med hele 34% rabatt

 

 


Allente gratis de 2 første månedene uten å betale.

Du kan prøve alt sammen uten å betale for det.

Bytt for eksempel til kun Basic-pakken etter prøveperioden, du får fortsatt TV 2 Play og 18 kanaler til kun 279 kr/mnd.

Les mer her om tilbudet

TV pakker som passer deg

Få tilbud på TVpakker fra flere aktører gratis og uforpliktende.

Tvpakker er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste som hjelper deg å finne TV pakke som passer best for deg!

Alle tilbud er helt gratis og uforpliktende og garantert underholdning for alle.