Gå ned i vekt – Kurs

Gå ned i vekt med mental trening og Goal Mapping. I dette kurset vil du lære effektive mentale teknikker og lære deg hvordan du kan bruke Goal Mapping til å gå ned i vekt!

Goal mapping er et fantastisk verktøy å bruke for å gå ned i vekt! Du har kanskje opplevd «jojo slanking» tidligere? Kanskje flere ganger også. Du har gjort det før, men klarer ikke å bli der.

Og det er ikke rart da de fleste har fokus kun på kosthold og trening når de slanker seg. De driver dette med viljestyrke og fornuft. Dette hjelper sjelden i det lange løp. Kun 5 % klarer å holde vekten nedre med tradisjonell slanking med kaloritelling og trening.

Med Goal mapping kan du følge den kostplanen og treningen du ønsker, og det er når du får koblet på mental trening at magiske ting begynner å skje.

Underbevisstheten din styrer 95% av alt i livet ditt og derfor nytter det sjelden å slanke seg med det bevisste sinn. Før eller siden blir du sliten og underbevisstheten tar deg straks tilbake til gamle mønstre og du legger på deg det du har slanket bort.

Kursdetaljer

Dette kurset varer i 1 time og 42 minutter og er fordelt på 7 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

For mer informasjon ang kurs se HER

 

Gå ned i vekt

Absolutt et kurs som får deg virkelig til å tenke etter og forandre på livet ditt. Man ser alt på en helt annerledes måte. Et helt fantastisk kurs.

– Monica Radocaj

 

Andre Kurs:

Finn et relevant kurs for din målgruppe, eller velg en kategori som passer:

  • Jobb / Karriere – forhandlingsteknikk, økonomistyring, selvangivelse osv.
  • Personlig utvikling – kurs innen mental trening, målsetting, selvtillit osv.
  • Helse – Selvhjelpskurs innen sosial angst, depresjon og stress osv.
  • Kosthold og ernæring – kostholdskurs, røykeslutt, gå ned i vekt, selvhjelpskurs osv.
  • Sport – skiteknikk, balansetrening osv.
  • Teknologi – IT sikkerhet, nettverksanalyse, passordrevisjon osv.
  • Programvare – Excel, Microsoft Office, PowerPoint, osv.
  • Hobby – Skrivekurs, nålefilting osv.
  • Språk – Korrektur og skrivekurs.

 


Barnas Egen Bokverden

Nettbutikker med bestselgere fra kjente hud-, hår- og kroppspleie merker