Kjøp domener – la oss hjelpe deg med å finne den ideelle adressen din

Domene – Ønsker du å selge, kjøpe eller by på et domene/domener som du ønsker?

Har du en ideell nettadresse i tankene, men domenet er allerede tatt? SEDOS markedsplass har mer enn 19 millioner registrerte internettadresser til salgs fra hele verden. Det er stor sannsynlighet for at vi har det du leter etter eller kan tilby et passende alternativ.

På Sedo-markedet

Med over 19 millioner børsnoterte domener tilbyr vi deg verdens største handelsplattform for Internett-adresser . Bruk vårt praktiske domenesøk for raskt å finne domenet du søker etter – eller la deg inspirere av alternative alternativer.

Et søk på feks: hywindtampen.no

Gir det et resultat på SEDO for flere domener som har flere resultater innen Wind til salgs.


Parkere ditt Domene?

Du kan parkere ditt domene hvis du er usikker på om du skal beholde det, eller selge det.

Med Domain Parking tjener du penger med tematisk matchede annonseringskoblinger.

For hvert klikk på en annonse vil fortjenesten øke!

Fordelene dine med parkert Domene

  • Tjen penger ved å annonsere: justert med domenenavnet og på språket til de besøkende på siden din
  • Enkel å sette opp og helt gratis
  • Tiltrekk besøkende med reklame i stedet for å vende dem bort med en under konstruksjonsvarsling: parkerte domener kan nås online og selge dobbelt så raskt som offline domener
  • Bli kjent med domenets verdi: få verdifull besøksstatistikk som grunnlag for prisforhandlinger med potensielle kjøpere

Domenet ditt vil ikke lenger føre til en tom side eller en side under konstruksjon. Bruk den i stedet som reklameplass og har profesjonelt innhold på domenet ditt som alltid vil være på den besøkendes morsmål. Dette sikrer at ingen klikk noen gang vil unnslippe deg!

Hvordan sette opp Domain Parking med webverten din

Vi tilbyr den enkleste og mest praktiske metoden for å konfigurere Domain Parking: Rerouting by Domain Name Server (DNS) .

Og det er virkelig så enkelt: Logg inn på din personlige kundekonto hos webhotellfirmaet eller domeneregistratoren. Neste endrer du navneserver oppføringen som følger for hvert domene du vil parkere på Sedo:

NS1.SEDOPARKING.COM

NS2.SEDOPARKING.COM

Viktig: Vær oppmerksom på at hvert domene må videresendes individuelt. Du må derfor konfigurere videresending av navneserveren for hvert eneste domene som du vil parkere på Sedo.