Lenson er leverandør av linser av alle typer og tilbehør du trenger

Siden 2004 har Lenson vært en av Europas ledende online leverandører av kontaktlinser. Vi beviser daglig at lave priser kan kombineres med raske leveranser og førsteklasses service. Vårt brede utbud inkluderer over 120 varemerker og 90.000 produkter. Vårt lager- og logistikksenter har de fleste linsene på lager og vi er klare for å sende 95% av alle kunders bestillinger allerede samme dag.

Lenson selger alt innen kontaktlinser og tilbehør på nett.

Siden 2016 er vi en del av Essilor med hovedkvarter i Charenton-le-Pont, Frankrike. Essilor er verdens ledende optikk bedrift og produserer og designer et bredt utbud av linser og glass. Essilors mål er å forbedre synet og livet for alle de som behøver å korrigere synet. Over en milliard mennesker verden over bruker Essilor sine produkter. 2015 ble Essilor usett som en av de globale bedriftene som forbedrer verden med deres arbeid med målet «Vision for all».

Lenson nett
Hva gjør vi:
Vårt mål er å tilby det enkleste og sikreste alternativet til å kjøpe kontaktlinser i butikk. På Lenson kan du enkelt bestille akkurat de linsene som du kan kjøpe hos din optiker, men til en betydelig lavere pris. For å uttrykke det enkelt, så tilbyr vi billige kontaktlinser – raskt og enkelt.
Vi selger kontaktlinser fra samtlige store produsenter som Bausch & Lomb, CooperVision, Johnson & Johnson og Alcon.

Lenson selger alt innen kontaktlinser

 

Leter du etter optikerens merke?

I optikerbransjen er det vanlig at optikerkjedene har sine egne registrerte varemerker og selger produsentenes kontaktlinser under eget navn og i egen emballasje. Hos oss kan du kjøpe de samme produktene, men med produsentens navn og emballasje. Finn ut hva din optikers linser kalles hos oss!

Lenson selger alt innen kontaktlinser som for eksempel døgnet rundt linser

I opp til tretti dager i strekk kan du bruke døgnet rundt-linser uten å ta de ut. De egner seg også for kun daglig bruk. Er du linsebruker med uvanlig tørre øyne kan det være bra å prøve døgnet rundt-linser siden de fukter øyet mer enn vanlige linser.

Se tilbud og rabatter fra Lenson her