Byhappyme har solgt kvalitets smokker, navnelapper, bestikk, tilbehør og gaveartikler siden 2006. Vi handler kun med velkjente leverandører som er godkjente av EU Standard EN 1400 og overholder spesielle krav til kvalitet.

Kjærlighet ved første blikk…

Det er ikke noe mer fantastisk enn å være en forelder for et nyfødt barn (eller kanskje å bli besteforeldre).

Et lite barn snur alt opp og ned! Du må kjøpe smokker, flasker, barneklær og utstyr. det er en stor omveltning, vi ønsker derfor å hjelpe til å gjøre hverdagen litt enklere for deg – og din familie – slik at du kan gjøre de rette valgene.

Målet vårt er at barn har kvalitets produkter som tåler å bli brukt.

Dersom produktene også kan hjelpe til å utvikle og stimulere fantasien, er vi sikre på at det vil gjøre både barn – og foreldre – glad.

Byhappyme Kvalitets smokker

Byhappyme

KUNDENE ER BEGEISTRERT FOR VÅRE NAVNELAPPER

Vi blir ofte fortalt av våre kunder, at de nå ikke kan forstå hvordan de tidligere kunne klare seg uten navnelapper. Navnelappene fra Byhappyme er en riktig god hverdagshjelp, uansett om det er for barnehagestarten, til bruk på skolen, blant mye mer. Navnelappene er også anbefalt for seniorer, som synes det er nyttig med ekstra orden i alle tingene. En kan heller ikke komme forbi at de er en god hjelp for personalet i barnehagen. Mange håndverkere merker sine verktøy med navnelapper, like som sportsfolk finner glede i den praktiske verdien av å ha merket sitt sportstøy og utstyr med holdbare navnelapper.

Mixpakke S

Mixpakke M

Mixpakke L

DET ER ENKELT Å BESTILLE NAVNELAPPENE HOS OSS

Det er meget enkelt å bestille pakken som best passer dine behov. Velg blant de mange pakkene, fargene og motivene som vår designer har satt sammen for deg. Før inn din tekst på 1-3 linjer og fullfør din ordre.

Byhappyme nettside


Nordic Print har alle navnelappene du trenger

Lenson selger alt innen kontaktlinser og tilbehør på nett

Barnas Egen Bokverden

Drømmerom – nettbutikk med landets største utvalg av temasenger for barn.