Beste WiFi 6 routere  på markedet i 2023

Her finner du et utvalg av de beste.

Med den stadig økende bruk av smarte enheter i hjemmet, er det viktig å ha en god WiFi-ruter som kan håndtere belastningen. WiFi 6 er den nyeste standarden for trådløs kommunikasjon, og det forventes at det vil bli mer og mer utbredt de neste årene. Derfor har vi samlet en liste over de beste WiFi 6-ruterne som vil være tilgjengelige i 2023.

1. Asus RT-AX88U

Asus RT-AX88U er en av de mest avanserte WiFi 6-ruterne på markedet. Den har en hastighet på opptil 6000 Mbps og kan håndtere opptil 8 samtidige strømmer. Den har også 8 LAN-porter og 2 USB-porter for tilkobling av enheter. RT-AX88U har også AiProtection Pro, som gir avansert beskyttelse mot trusler på nettet.

2. Netgear Nighthawk AX12

Netgear Nighthawk AX12 er en annen toppmodell trådløs ruter. Den har en hastighet på opptil 12000 Mbps og kan håndtere opptil 12 samtidige strømmer. Den har også 4 LAN-porter og 2 USB-porter for tilkobling av enheter. Nighthawk AX12 har også Circle Smart Parental Controls, som gir foreldrekontroll over internettbruk for barna.

3. TP-Link Archer AX11000

TP-Link Archer AX11000 er en annen kraftig WiFi 6-ruter. Den har en hastighet på opptil 11000 Mbps og kan håndtere opptil 12 samtidige strømmer. Den har også 8 LAN-porter og 2 USB-porter for tilkobling av enheter. Archer AX11000 har også HomeCare, som gir avansert beskyttelse mot trusler på nettet.

4. Linksys Velop MX10

Linksys Velop MX10 er en tri-band WiFi 6-ruter som kan dekke et stort område. Den har en hastighet på opptil 5300 Mbps og kan håndtere opptil 10 samtidige strømmer. Den har også 5 LAN-porter og 2 USB-porter for tilkobling av enheter. Velop MX10 har også Linksys Shield, som gir avansert beskyttelse mot trusler på nettet.

5. D-Link DIR-X9000

D-Link DIR-X9000 er en annen kraftig WiFi 6-ruter. Den har en hastighet på opptil 11000 Mbps og kan håndtere opptil 12 samtidige strømmer. Den har også 8 LAN-porter og 2 USB-porter for tilkobling av enheter. DIR-X9000 har også McAfee Secure Home Platform, som gir avansert beskyttelse mot trusler på nettet.

Konklusjon

Med stadig økende bruk av smarte enheter i hjemmet, er det viktig å ha en god WiFi-ruter som kan håndtere belastningen. WiFi 6 er den nyeste standarden for trådløs kommunikasjon, og det forventes at det vil bli mer og mer utbredt de neste årene. Asus RT-AX88U, Netgear Nighthawk AX12, TP-Link Archer AX11000, Linksys Velop MX10 og D-Link DIR-X9000 er alle toppmodeller trådløse rutere som vil være tilgjengelige i 2023. De har alle avanserte funksjoner og gir god beskyttelse mot trusler på nettet.

Noen av de beste WiFi 6 routere finnes på Proshop

Uansett om du trenger en router til hjemmet, kontoret eller bedriften din, vil du finne det du trenger hos Proshop. De tilbyr både trådløse og kablede routere, og du kan velge mellom forskjellige hastigheter og funksjoner, avhengig av behovene dine. Du kan også filtrere produktene etter merke, pris eller tilgjengelighet for å gjøre det enklere å finne akkurat det du leter etter.

Proshop har også et dedikert kundeservice team som er klare til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller problemer du måtte ha med produktene dine. Med rask levering og konkurransedyktige priser, er Proshop et flott sted å kjøpe rutere på nettet. Utforsk deres utvalg i dag og opplev en forbedret nettverksytelse!

Beste WiFi 6 routere på markedet i 2023


Nyheter fra alle kategorier • Delcos