Stormberg er en nordisk nettbutikk som selger sports- og turklær til hele familien! – Gratis frakt – Rask levering – 100 dagers full returrett – God kundeservice.

Om Stormberg

Stormberg er Norges største produsent av turtøy og treningstøy til familievennlige priser. Med fri frakt, rask levering, 100 dagers åpent kjøp og god Kundeservice har selskapet mange fornøyde Kunder, og i fjor ble Stormberg kåret til Folkets nettfavoritt.

Stormberg er opptatt av å gjøre verden til et litt bedre sted, og hver gang du handler hos dem går 1% av omsetningen til gode formål. Stormberg har alt du trenger av tøy til; tur i byen og tur i skogen, langrenn, ski, slalom, snowboard, trening, studiotrening, løping, jogging, båt og friluft.

Historien om Stormberg

De fleste av oss som jobber i Stormberg har en ting til felles: Vi liker å være ute på små og store turer, fordi vi føler at naturopplevelser gir mye. Før Stormberg kom på markedet, forundret det oss at godt sports- og turtøy måtte koste så mye.

Kjøpte du dette, fikk du riktignok klær som du kunne dra på ekspedisjon til Sydpolen i. Men vi skulle ikke dit. Vi ville bare ut på tur med venner eller familien, og ofte var det ikke lenger enn til en skog eller strand rett i nærheten. Det fantes noen billige merker, med de manglet praktiske løsninger og vi stolte ikke på at de ville gjøre nytten hvis det ble virkelig dårlig vær.

Vi var sikre på at vi ikke var de eneste som savnet et alternativ til det dyre sports- og turtøyet. Derfor etablerte vi Stormberg i februar 1998, for å lage sports- og turtøy som skulle fungere godt, se bra ut og ha en fornuftig pris. Vi ville gjøre det lettere for hele familien å komme ut på tur.Steinar J. Olsen er Stormbergs gründer.

Vi lover å fortsatt gjøre vårt beste for å gjøre det både enklere og rimeligere for hele familien å komme ut på tur.

Stormberg
Stormberg
Velkommen til Stormbergutfordringen!

Rabatter og tilbud fra Stormberg