Herrmann’s Meny Classic hundefôr er et komplettfôr av særskilt høy kvalitet. Kjøttet kommer stort sett fra gårder som er økologisk sertifisert, eller direkte fanget i den frie naturen. Foretrukket er høykvalitets råvarer fra regionen Oberbayern, hvor Herrmann’s har produksjons-fasilitetene sine. Spesiellt legger Herrmann’s vekt på kvalitet og etikk i oppdrett og hold av dyr. Derfor slaktes dyrene direkte på gården for å unngå bruk av dyretransporter. Det legges også vekt på kontroll av hva dyrene får som fôr, og at det ikke gis antibiotika og andre vekstfremmende substanser, noe Herrmann’s finner uakseptabelt! Frittgående dyr eller dyr som regelmessig har tilgang på friluft og fri bevegelse er foretrukket. Kun en av råvarene er ikke økologisk (får), men blir hentet fra økologiske gårder. De smakfulle menyene inneholder hver kun en animalsk proteinkilde, noe som spesielt hos ernæringssensible hunder sørger for beste toleranse. Hver meny har en kjøttandel på minst 50%. Frukt, grønnsaker, karbohydrater og oljer stammer også fra kontrollerte økologiske produksjonsgårder og er overveiende regionale. Disse sørger for de nødvendige vitaminer, fiber og mineraler i menyene. For å beholde næringsstoffene såvel som en lang holdbarhet uten konserveringsstoffer sørger en skånsom produksjon. Ved ca. 3 grader fylles boksene og lukkes, blir deretter ved skånsom temperatur varmet opp. Dette motvirker også bakterievekst. Regelmessige kontroller av produktene og virsomheten fra et uavhengig laboratorium og veterinæretaten garanterer en førsteklasses kvalitet! Herrmann’s Økologiske Meny et lekkert komplettfôr med lett fordøyelige karbohydrater og ekstra mye grønnsaker som passer for alle hunder. Klart for servering direkte fra boksen. Herrmann’s Meny Classic er et naturlig, dyrevennlig fôr for hunden din: Fullfôr til alle hunder Beste kvalitet på råvarene: i hovedsak blir råvarene hentet fra økologisk sertifiserte leverandører Stor vekt på kvalitet og etikk: Slakting av dyrene direkte på gården for å unngå dyretransport, nøye kontroll av fôret til slaktedyrene – Ingen antibiotika eller andre vekstfremmende substanser, dyrene skal ha masse mulighet for friluft og fri bevegelse Bestmulige kjøttkvalitet: kjøtt hentes direkte fra Bayern, hvor også produksjonsfasilitetene til Hermanns er, uten om 1 råvare (får) alle kjøttsorter økologisk sertifisert Single-Protein og minst 50% kjøttandel: i hver meny brukes kun en animalsk proteinkilde, og andelen av kjøtt i menyene er minst 50% Frukt, grønnsaker, karbohydrater, oljer fra kontrollert økologisk produksjon og overveiende regional opprinnelse, sørger for tilførsel av viktige vitaminer, fiber og mineraler Skånsom produksjon: ved ca. 3 grader fylles boksene og lukkes, blir deretter ved skånsom temperatur varmet opp. Dette motvirker også bakterievekst og muliggjør en holdbarhet på 18-24 måneder uten tilsetningsstoffer og konserveringsmidler er nødvendig Produsert uten tilsetningsstoffer og konserveringsmidler Alle produkter er sertifisert av instansen „Biokreis“ i Tyskland Løpende kontroller for en blivende høy kvalitet Produkter kontrolleres regelmessig av et uavhengig laboratorium og veterinæretaten Dette kjennetegner Hermann’s proteinkilder: Økologisk okse: svært magert, rikt på sink, B-kompleks vitaminer, vitamin A D, kalium, natrium, jern, vi anvender knokekjøtt, hjerte, lunge, strupehode, kjøttet har en høy biologisk verdi Økologisk fjærkre: (kylling, kalkun, gås, and), svært lettfordøyelig, brystkjøtt og hals for et utmerket, balansert kalsium-fosfor forhold, ingen antibiotika og andre vekstfremmende substanser i slaktedyrenes fôr Får: svært magert, rikt på sink, lavt allergent potensial, ideèllt for en eksklusjonsdiett, vi anvender hodekjøtt, hjerte, lunge og lever, slaktedyrene fôres med 100% økologisk produsert fôr ØKOLOGISK-Kontrollsted: DE-ÖKO-006
NOK 185.00