Bonprix har det du søker etter innen Mote

Bonprix er butikken med aktuell mote til fordelaktige priser. Blant de for øyeblikket over 2000 artiklene finnes det både trendy mote for hele familien og prisgunstige tilbud som gjør hjemmet ditt vakrere.

Over 8 millioner fornøyde kunder over hele verden er allerede overbevist om vår prisgunstige mote av god kvalitet. Vi leverer alle artikkelstørrelser til samme pris.

Jerseykjole

Lengde fra 98 cm (str. 36/38) til ca. 104 cm (str. 52/54). Kan vaskes i maskin.

Materiale: Overmaterial: 95% viskose, 5% elastan, Fôr: 100% polyester

Farge: sort

Mønstre: ensfarget

Lengde:til kneet, 98 cm, i størrelse 36/38

Ermelengde: Uten erme

Hals/utringning: V-hals

Artikkelnummer: 91060295

bonprix jersey kjole

Vårt mål er at kunne vise kunder verlden over at mode er vår passion.

bonprix er et internasjonalt moteselskap plassert i Hamburg. Vi tar de nyeste trendene og gjør dem til en inspirerende mote i forskjellige stiler, størrelser og for alle slags tilfeller. Med våre fem egne klæsmerken og en ny kolleksjon hver måned, vil våre kunder gjerne komme tilbake til vår nettbutikk, kataloger eller en av våre motebutikker.

Med oss finner alle kvinner deres favorittplagg – uavhengig stil, størrelse og alder.

Vi ser ikke våre kunder som standard forbrukere med standardmål eller størrelse. Vi vet at hver kvinne er like unik som livet selv og alle ønsker noe litt spesielt. Dette gjenspeiles i utformingen av vår mote. På bonprix er det noe for hver kvinne – akkurat som hun er. Ingenting skinner sterkere enn det indre selvtillit. Når det gjelder stilssikkerhet, ser våre kunder oss som en pålitelig partner – for mote til seg selv, deres barn, deres partnere eller deres hjem. Bonprix er butikken med aktuell mote.

Bonprix er butikken med aktuell mote

Finn Kuponger og tilbud