Rabattkode på kattemat og snacks fra Sheba på hele 20% i rabatt fra Zooplus

Vær rask og gjør et kupp hos zooplus!
Bruk rabattkoden: SHEBA-20

Rabattkode på kattemat og snacks  fra Zooplus gjelder til og med 31.05.2023 og kan ikke kombineres med andre rabattkoder.

Vær oppmerksom på at rabattkoden kun gjelder for kattemat og snacks, og ikke for andre produkter i Zooplus’ sortiment.

Det er også viktig å merke seg at rabattkoden kun kan brukes én gang per kunde, og at den ikke kan brukes sammen med andre tilbud eller kampanjer.

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med å bruke rabattkoden, kan du kontakte kundeservice hos Zooplus for assistanse. Husk å benytte deg av tilbudet før utløpsdatoen for å sikre deg den beste prisen på kattemat og snacks til din kjære pus!

 

Tilbud på kattemat og snacks fra Sheba på hele 20%

Skjem bort katten din hver eneste dag

Sheba kattemat er ren nytelse som kjæledyret ditt har fortjent. Skjem bort katten din hver eneste dag med mangfoldet av utsøkte smaksvarianter. Sheba kattemat

Sheba kattemat er en av de mest populære merkene av kattemat på markedet i dag. Produsenten har et bredt utvalg av forskjellige smaker og teksturer som passer til kattens preferanser og behov.

Enten du har en kresen katt som foretrekker tørrfôr eller en som foretrekker våtfôr, vil du finne noe som passer til din katt i Sheba-sortimentet.

Sheba kattemat er laget av høykvalitets ingredienser som gir katten din den ernæringen den trenger for å være sunn og lykkelig.

Fôret inneholder en blanding av proteiner, karbohydrater og fett som gir katten din de nødvendige næringsstoffene for å støtte en sunn kropp og et sterkt immunforsvar.

Fordel med Sheba kattemat

En annen fordel med Sheba kattemat er at den er tilgjengelig i små porsjonsstørrelser, noe som gjør det enkelt å servere fersk mat til katten din hver gang. Dette bidrar også til å redusere matsvinn, noe som er bra for både miljøet og lommeboken din.

Alt i alt er Sheba kattemat et utmerket valg for å gi katten din en sunn og balansert diett. Med et bredt utvalg av smaker og teksturer å velge mellom, vil du finne noe som passer til kattens preferanser og behov.

Prøv Sheba kattemat i dag og gi katten din den beste maten den fortjener!

 


Dyr og Tilbehør • Rabattkoder og tilbud • Delcos