Stream filmer og serier på din favoritt enhet.

HBO MAX til 89 kr i måneden med masse underholdning.

Spar 34 % med et årlig abonnement.*

REGISTRER DEG NÅ

Om HBO Max

HBO Max er en premium abonnementstjeneste for strømming av filmer og serier, og tilbyr abonnenter alle sesongene av de mest populære seriene, fra Game of Thrones, The Handmaid’s Tale eller Mare of Easttown til moderne klassikere som The Sopranos og Sex and the City. HBO Max byr også på premiereutgivelser fra andre produsenter, i tillegg til et bredt utvalg av filmer, ikke bare Hollywood-produksjoner, men også internasjonale, lokale og uavhengige studioproduksjoner.

Fordelene ved HBO Max

– HBO Max tilbyr en svært konkurransedyktig pris for å se det beste innholdet, hvor noe av det er eksklusivt, for bare 89 kr/måned og et årlig abonnement på 699 kr/måned.

– Eksklusive sierier som Game of Thrones, The Handmaids Tale eller Mare of Easttown.

– Ingen forpliktelser, avslutt abonnementet når som helst.

– Opptil 5 personlig tilpassede profiler.

– 3 tilkoblinger samtidig.

– iOS- og Android-apper.

HBO Max-plattformer

HBO Max kan ses på følgende plattformer: Apple TV, Chromecast, mobil og nettbrett, SmartTV, nettleser, PlayStation og VodafoneTV.

HBO Max-innhold

Vi tilbyr en hel katalog av HBO-serier, med bare få unntak på grunn av spørsmål rundt rettigheter. Det er derfor ikke sikkert at alle serier alltid er tilgjengelige, men når nye sesonger av disse seriene sendes, vil alle tidligere sesonger bli utgitt på nytt. Vi byr også på originalunderholdning fra HBO, som dokumentarer og filmer.

HBO MAX til 89 kr i måneden med masse underholdning.


Se flere tilbud eller rabattkoder under kategorien underholdning.