Airfryer

Cosori Premium Airfryer – Hvit (Best i test 2021 – Tekguide.no)

Førpris:

kr3,990.00

Pris nå:

kr2,990.00

Fra Tekguide:

Cosori Premium er den ultimate airfryeren, og den er helt overlegen på alle punkter. Når det gjelder å tilberede mat, er det vanskelig å slå Cosori.

Airfryer cosori Premium hvit best i test

Kapasitet: 2.2 kg / 5.5 L

85% Mindre fett

Watt: 1700

Rask tilberedning:

Cosori Premium Airfryer  har en moderne varmlufts-teknologi som sørger for at maten blir tilberedt enda raskere enn en vanlig airfryer. Du vil altså kunne lage maten raskere, med bedre resultater, bedre smak og enda sprøere konsistens.

85% mindre fett: Premium airfryere er et mye sunnere alternativ sammenlignet med for eksempel frityrkoking. Du vil kunne tilberede mat med så mye som 85% mindre fett. Du vil nå kunne få sprø og smakfull mat med mye mindrer kalorier. Cosori er helt perfekt til deg som er helsebevisst og ønsker et sunnere kosthold uten å gå på kompromiss med smaken og konsistensen.

Se tilbudet

Enkel å rengjøre

Det som er så fantastisk med denne er at den er utrolig enkel å rengjøre. Si farvel til slitsom oppvask etter et måltid! Den avtakbare, ikke-klebende matkurven er selvfølgelig oppvaskmaskinsikker, PFOA-fri og BPA-fri. Den kan også enkelt skylles i vasken. 

Se mer om produktet og andre HER

Tilbudet har ikke satt en utgangsdato


Andre tilbud og rabattkoder:

Verisure Boligalarm – Norges ledende leverandør

Dyr og tilbehør – Her får du mat og utstyr til hest, hund, katt, smågnagere, reptil, fisk og fugl.

Royal Tan – En naturlig gyllenbrun hudfarge