Gurkemeie Max

50% rabatt på Gurkemeie Max på første kjøpet

Du betaler kun 125, – Porto / ekspedisjon er inkludert

Gurkemeie har vært i bruk i flere tusen år som naturmedisin for å behandle og mengde ulike forskjellige.

Nye studier viser at gurkemeie kan virke positiv på en rekke problemer.

  1. Betennelser : Curcumin er sterkt anti-inflammatorisk og et naturlig virkestoff mot betennelse. Forskere tror at små og kroniske betennelser spiller en stor rolle i utviklingen av en rekke sykdommer og tilstander.
  2. Leddplager : Flere studier viser at curcumin har en effekt på utviklet knyttet til leddene, deriblant betennelse. Dette har nok med curcumins antiinflammatoriske egenskaper å gjøre.
  3. Antioksidanter : Antioksidanter beskytter kroppen mot frie radikaler. Man tror at oksidative skader er en av mekanismene bak aldring og en rekke sykdommer. Curcumin er en potent antioksidant som kan nøytralisere frie radikaler i kroppen og dermed beskytte mot skade og sykdom.
  4. Hjertesykdommer : Curccumin reduserer betennelser og oksidasjon i kroppen – noe som spiller en stor rolle i hjertesykdom. En studie viser at personer som inntok 4 gram gurkemeie hver dag i fem dager før en bypassoperasjon hadde 65% mindre risiko for å oppleve et hjerteinfarkt på sykehuset.
  5. Bra for hjernen: Det er vist at curcumin kan bidra til å øke nivået av et hormon i hjernen. Lave nivåer av dette hormoner er blant annet knyttet til depresjon og Alzheimers syndrom.

50% rabatt på Gurkemeie Max på første kjøpet

50% rabatt på Gurkemeie Max på første kjøpet

 


 

Komputer for alle + Air Sonic Bluetooth hodetelefoner  for kun kr 149,50 + kr 49,50 i porto og ekspedisjon.

Optibrain – Bedre hukommelse og mental prestasjon

Lån – Sammenlign rente, gebyrer og rabatter

Kredittkort – Sammenlign rente, gebyrer og rabatter