Spar strøm og få bedre inneklima med varmepumpe: Det beste tilbudet fra Panasonic, Mitsubishi, Toshiba, Daikin, Fujitsu og Kaiteki

Varmepumper er helt klart en flott måte å spare strøm på, samtidig som du får bedre inneklima. Med utviklingen av teknologi har det blitt stadig enklere å finne den rette varmepumpen til hjemmet ditt.

Vi har funnet de beste tilbudene fra de mest populære merkene på markedet; Panasonic, Mitsubishi, Toshiba, Daikin, Fujitsu og Kaiteki. Disse merkene tilbyr varmepumper med høy kvalitet og effektivitet, så du kan være sikker på at du får valuta for pengene dine.

Uansett hvilket merke som passer deg best, er det viktig å huske at du må velge en varmepumpe basert på størrelsen og behovene til hjemmet ditt. Spar strøm og få bedre inneklima med en varmepumpe fra en av disse bransjeledende merkene i dag.

Modeller

Panasonic er kjent for å lage energieffektive varmepumper som gir et behagelig inneklima. Deres HZ35TKE gir en kombinasjon av avansert teknologi og høy ytelse, samtidig som den er veldig stille.

Mitsubishi Electric er også en markedsleder innen varmepumper, og deres Kirigamine Zen leverer både varme og kjøling for å opprettholde et jevnt inneklima året rundt. Den har også en funksjon for å redusere støv og allergener i luften.

Toshiba sin Estia er en annen populær modell, spesielt for større hjem. Den bruker den nyeste teknologien for å maksimere effektiviteten og redusere strømregningen din.

Daikin sin Emura II er et stilfullt alternativ som ikke går på kompromiss med ytelsen. Den gir god varme i de kalde månedene og frisk luft i de varmere månedene, og er spesielt designet for å gi et sunt inneklima.

Fujitsu er kjent for å lage varmepumper som er enkle å bruke og gir rask effekt. Deres ASYG12KMTA har flere funksjoner, inkludert avansert luftfiltrering og en stille modus.

Til slutt har Kaiteki en rekke varmepumper som er spesielt designet for det nordiske klimaet. Deres ECO premium varmepumpe er ekstremt energieffektiv og kommer med en rekke avanserte funksjoner for å optimalisere inneklimaet ditt.

Så uansett hvilket merke du velger, vil en varmepumpe være en investering for å spare strøm og forbedre inneklimaet ditt. Sjekk ut de beste tilbudene fra Panasonic, Mitsubishi, Toshiba, Daikin, Fujitsu og Kaiteki nå.

Spar strøm med luftvarmepumpen

En luft-/luftvarmepumpe er ideell for deg som har direkte elektrisitet med høye energikostnader. Disse pumpene med lav investeringskostnad og høy energisparing selges det flest av i Norge.

Med den nye generasjonen luft/luftvarmepumper kan du under optimale forhold og med riktig pumpe i hjemmet ditt spare opptil 65% av dine tidligere oppvarmingskostnader.  Noe som i løpet av en lengre periode vil utgjøre en stor økonomisk besparelse.

Luftvarmepumper er i dag blitt mer effektive og gir en behagelig varme når du har behov for det som mest i den nordiske vinterkulden. Ved å investere i en god luftvarmepumpe vil du sørge for store besparelser over årenes løp, noe som er bra for både miljøet og lommeboken.

Tjenestetorget

Tjenestetorget har i dag avtale med et bredt utvalg leverandører spredt lokalisert i Norge, fordelt på våre 30 ulike tjenestekategorier. Alle deres leverandører vet at de konkurrerer med flere aktører og vil derfor strekke seg ekstra langt for å få deg som kunde.

Få beste pris på Varmepumpe HER

 


Stigende priser i butikker – Hvordan spare penger på maten din

Det er ingen hemmelighet at stigende priser i butikkene øker, spesielt når det kommer til matpriser. Det er en irriterende realitet at selv de mest grunnleggende matvarene blir dyrere og dyrere. Men det betyr ikke at du må akseptere høye priser og kutte ut matvarer på handlelisten din. Med noen smarte triks og rabattkoder kan du fortsatt kjøpe det du trenger, men til en lavere pris.

Les mer

Spare penger på bensin – tips for å redusere kostnadene

Bensinprisene kan variere mye, og det kan være frustrerende å se prisen gå opp og ned hele tiden.

Men det er noen enkle tiltak man kan ta for å spare penger på bensin og redusere kostnadene.

Finn ut mer