Spar 33% i rabatt på et årlig abonnement på Sky Showtime. Har du lyst til å ha tilgang til et bredt utvalg av fantastiske TV-serier og filmer, men ønsker samtidig å spare penger? Da har vi en utrolig god nyhet til deg! Akkurat nå kan du få rabatt på Sky Showtime på et årlig abonnement.

Se tilbudet

Yellowstone

Lawmen: Bass Reeves

HALO

Special Ops: Lioness

Sky Showtime er en streamingtjeneste som gir deg tilgang til et stort utvalg av underholdning. Med et abonnement kan du se de nyeste sesongene av dine favorittserier, oppdage nye spennende filmer, og mye mer. Og nå kan du nyte alt dette til kun 53 kr i måneden!

Med Sky Showtime får du en prisvinnende underholdning rett i stua di. Utforsk en verden av spenning, drama, komedie, og action – alt samlet på ett sted. Og med rabatten på 33%, er det virkelig en opplevelse du ikke kan gå glipp av.

Timevis med kvalitets-underholdning

Ikke vent lenger! Benytt deg av dette fantastiske Sky Showtime-tilbudet nå, og spar 33% i rabatt samtidig som du får tilgang til timevis med kvalitets-underholdning. Gå ikke glipp av muligheten til å være en del av serie-fenomenet alle snakker om.

Du lurer kanskje på hva som gjør Sky Showtime så unikt. Vel, i tillegg til det brede utvalget av serier og filmer, tilbyr Sky Showtime også eksklusive innhold. Dette betyr at du får tilgang til serier som ikke finnes andre steder. Du kan være den første blant vennene dine til å se de nyeste episodene og diskutere dem sammen.

Det beste av alt er at du kan nyte Sky Showtime på en rekke enheter. Enten du bruker en smart-TV, nettbrett eller mobiltelefon, kan du alltid få tilgang til tjenesten. Så uansett hvor du befinner deg, kan du fortsette å følge dine favorittserier.

Den orginale historien om Yellowstone

Med SkyShowtime kan du se Yellowstone-sagaen i kronologisk rekkefølge, ved å begynne med 1883 og 1923. Du kan også glede deg til flere kvalitets-serier fra Taylor Sheridan, som Tulsa King og Lawmen: Bass Reeves.

Spar 33% i rabatt på et årlig abonnement på Sky Showtime

Lawmen: Bass Reeves – strøm alle episodene på Sky Showtime

Westernserien om sheriffen Bass Reeves: En banebrytende historie om den glemte helten

Den ville vesten er kjent for sine legendariske skurker og fryktløse helter. Men blant alle de ikoniske historiene som har blitt fortalt og gjenfortalt, er det en som har blitt oversett og glemt av mange. Det er historien om sheriffen Bass Reeves – en svart mann som brøt barrierer og skapte sin egen legende.

Westernserien om sheriffen Bass Reeves tar oss med tilbake til en tid da loven knapt fantes i denne delen av Amerika. Reeves ble født som slave i Arkansas, men da borgerkrigen brøt ut, flyktet han til Indianerterritoriet (nå kjent som deler av Oklahoma). Det var her han ble introdusert for en ny form for rettferdighet – en sheriffens stjernetittel.

Reeves’ historie som sheriff begynte da han ble utnevnt til U.S. Deputy Marshal for Western District of Arkansas i 1875. Det var den første gangen en svart mann ble tildelt en slik posisjon vest for Mississippi-elven. Deretter fulgte en lang karriere fylt med farlige oppdrag, heroiske bedrifter og en stadig økende respekt blant både venner og fiender.

Reeves var en fryktet mann i lovløse territorier

Som en cowboy, sporjeger og skarpskytter var Reeves en fryktet mann i lovløse territorier. Han fanget mer enn 300 lovbrytere i sin tid som marshal, og hans effektivitet og oppfinnsomhet gjorde ham til en av de mest produktive sine kolleger noensinne hadde sett.

Westernserien om sheriffen Bass Reeves tar oss med på en fartsfylt reise gjennom lovløshetens landskap og viser oss en side av den ville vesten som få har fått se før. Det er en historie om mot, ære og seier over alle odds.

Reeves’ arv som en av de første svarte legendariske helter i den amerikanske historien er en viktig påminnelse om kampen for likhet og rettferdighet som har vært en del av landets historie. I dag, flere tiår senere, blir hans historie endelig fortalt gjennom westernserien om sheriffen Bass Reeves.

Så neste gang du ser en westernserie, husk å nevne sheriffen Bass Reeves. Han fortjener absolutt sin plass blant alle de andre ikonene i den ville vesten. La oss feire hans arv og minne om at helter kommer i alle farger og former – selv i de mest ugjestmilde av områder. Spar 33% i rabatt på Sky Showtime og se serien i dag.

Lawmen: Bass Reeves – strøm alle episodene på SkyShowtime

HALO strømmer ukentlig på Sky Showtime

«Halo strømmer ukentlig på SkyShowtime: Alt du trenger å vite om Sesong 1, Sesong 2 og Master Chief»

SkyShowtime, en ledende strømmeplattform, har nettopp annonsert at den etterlengtede TV-serien «Halo» vil bli sendt ukentlig på deres plattform. Med en dyp forankring i det velkjente videospillet fra Xbox, har «Halo» skapt stort engasjement blant fans over hele verden. Denne blogg-artikkelen tar deg med på en spennende reise gjennom sesongene og gir deg et innblikk i Master Chief’s verden.

Sesong 1 av «Halo» tar oss med tilbake til starten av den episke sci-fi-sagaen. Handlingen finner sted i en fjern fremtid hvor menneskeheten må kjempe mot en allerede avansert rase kjent som Covenant. Serien følger en gruppe modige soldater som kjemper for å beskytte menneskerasens fremtid. Med både actionfylte kamper og en dyptpløyende historie, vil «Halo» sesong 1 garantert holde deg på kanten av stolen. Spar 33% på Sky Showtime nå.

Forventningene er også skyhøye for «Halo» sesong 2.

Forventningene er også skyhøye for «Halo» sesong 2, som allerede er under produksjon. Med den enorme suksessen til sesong 1, er fans over hele verden spente på hva som venter dem i denne neste kapittelet av serien. Vil Master Chief og teamet hans kunne overvinne Covenant og redde menneskeheten? Hvordan vil historien utvikle seg videre? Det er bare å vente og se! Spar 33% i rabatt og se den i dag.

Dog er det en karakter som går igjen i alle sesongene: Master Chief. Master Chief, også kjent som John-117, er hovedpersonen i «Halo»-spillene og spiller en avgjørende rolle i TV-serien. Som en super-soldat i Spartans-programmet, er Master Chief kjent for sin tapperhet og kampdyktighet. Fans av franchise er sikre på at Master Chief vil fortsette å være en viktig brikke i både sesong 1 og sesong 2 av «Halo».

Med «Halo» som strømmes ukentlig på SkyShowtime, er det ingen grunn til å gå glipp av denne sjansen til å dykke inn i dette episke universet. Uansett om du er en langvarig fan eller ny til «Halo», vil serien garantert gi deg en dose action og spenning du ikke kan motstå. Sett deg godt til rette og gjør deg klar til en fremtid full av kamp, mysterier og heroisk handling med «Halo» på SkyShowtime!

HALO strømmer ukentlig på Sky Showtime

Special Ops: Lioness – sesong 1 – strøm alle episodene på SkyShowtime

Er du en fan av spennende actionserier og thrillere? Da er Special Ops: Lioness noe for deg! Denne spennende TV-serien tar seerne med på en nervepirrende reise inn i verdenen til spesialstyrkene og deres farlige oppdrag. Og det beste av alt? Du kan nå streame alle episodene på SkyShowtime!

Special Ops: Lioness er en actionfylt serie som tar oss inn i livet til en gruppe spesialtrente kvinner som er en del av en topphemmelig enhet i militæret. De har evnen til å infiltrere farlige kriminelle nettverk og utføre oppdrag som ingen andre kan. Serien formidler spenning og intensitet på en unik måte og byr på uforglemmelige karakterer og plot-twists.

Hver episode av Special Ops: Lioness tar seerne med på et nytt oppdrag fylt med spenning og adrenalin. Fra livsfarlige redningsaksjoner til hemmelige operasjoner bak fiendens linjer – du vil bli sittende på kanten av stolen gjennom hele serien. Og takket være SkyShowtime, kan du nå glede deg over hele sesong 1 når og hvor det passer deg!

Ikke gå glipp av denne gripende TV-serien, Spar 33% i rabatt og start strømmingen på SkyShowtime nå!

Special Ops: Lioness

Hvor kan jeg se Sky Showtime?

Du kan se det hvor og når som helst. Logg deg på med Sky Showtime-kontoen din for å se det via nettet på skyshowtime.com fra datamaskinen eller en enhet med internettilkobling som støtter Sky Showtime-appen – som smart-TV-er, smart-telefoner, nettbrett og strømme-mediespillere.

Du kan også laste ned favorittfilmene og -programmene dine med iOS og Android. Nedsaltinger er praktiske når du er på farten og ikke har internett.

Sky Showtime er tilgjengelig i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Nederland og Portugal fra og med september 2022. Sky Showtime fortsetter så utrullingen til Spania, Andorra samt Sentral- og Øst-Europa de neste månedene og i løpet av 2023. 33% i rabatt på Sky Showtime er tilgjengelig i en begrenset periode.

 


Se flere innlegg om streaming-tjenester og underholdning

Underholdning • Delcos

Garantert underholdning med HBO Max med hele 34% rabatt (delcos.no)

Få tilbud på TVpakker fra flere aktører gratis og uforpliktende (delcos.no)