La Robotstøvsugeren klare den daglige rengjøringen

Robotstøvsuger fra Proshop til hus og hjem, enkelt og rengjøre når man har det travelt i hverdagen.

Vil du spare litt tid i hverdagen eller slippe å gjøre rent med den manuelle støvsugeren, er en robotstøvsuger perfekt. Robotstøvsugere klarer det meste av rengjøringen i hjemmet og sikrer deg alltid et rent gulv. Det er perfekt hvis du er allergiker eller har dyr i huset – eller bare alltid vil ha et hjem som er klar til besøk. Og robotstøvsugerne har kommet for å bli.

Fordeler med en robotstøvsuger

Det er flere fordeler med en robotstøvsuger. Du trenger ikke å tenke på at du ikke har flere støvsugerposer, da robotstøvsugere er poseløse. Den har kun en støvbeholder som du må huske å tømme jevnlig. Du sparer tid, siden den kan programmeres til å støvsuge mens du er på jobb eller gjør andre ærender, og mange modeller kan styres via en app.

Noen modeller kartlegger rommet med en laser, mens andre kjører rundt i rommet til de har kjørt over alle steder en gang. Går støvsugeren tom for strøm, kjører den selv tilbake til laderen og fortsetter igjen når batteriet er ladet opp. De er kompakte, og kommer dermed til overalt og de er støysvake.

En robotstøvsuger er et godt tillegg til den vanlige rengjøringen, spesielt hvis man er allergiker. Har man f.eks. et barneværelse med leketøy på gulvet, eller noen rom hvor roboten ikke skal støvsuge, kan man sette opp en begrensning med virtuelle vegger. Det er mulighet for å bruke et allergivennlig filter, så roboten fanger opp selv de minste partiklene.

Hvordan velge hvilken robotstøvsuger du skal kjøpe?

  • Pris: Kvalitet og pris henger ofte sammen. Den nyeste teknologien er ofte dyrere enn den litt eldre. De dyreste modellene klarer det meste av rengjøringen, mens de billigste modellene kan regnes som et supplement til en vanlig støvsuger.
  • Gulv eller teppe: Noen robotstøvsugere er bedre på tepper enn andre.
  • Dyrehår: Og igjen er noen modeller bedre til å fjerne dyrehår fra gulv og tepper.
  • Antall kvadratmeter: Sjekk hvor stort område roboten kan dekke, eller hvor mange minutter den kan arbeide før den må lades opp.

Best i test

Vi har et stort utvalg fra de fleste merkevarene som Xiaomi, Ecovacs, iRobot, og Dreame.

Vil du kjøpe den beste robotstøvsugeren, som altså er best i test, har vi blant annet en av testvinnerne i 2021 som er Xiaomis, RoboRock: Roborock S6 MaxV.

Robotstøvsuger fra Proshop til hus og hjem

Se flere produkter og nettbutikker under butikker vi har plukket ut