/>Om oss – Delcos

Delcos.no er en formidler av hotellovernatting,reiser,leiebiler og charter verden over og tilbyr bestillingstjenester gjennom eget nettverk av lokale nettsteder


Det er mange utvalg når det gjelder ferieturer,leie av bil, langweekender, og hoteller i over 60 land

Fleksibilitet, hvor kunden bestemmer hvor og når han/hun skal reise og ikke er bundet til bestemte dager i uken,mulighet for å bestille forskjellige utreise- og hjemreisesteder
klar og enkel bestillingsprosess for kundene, med fokus på konkurransedyktige priser, online-reisebyråer som tilbyr flybilletter, hoteller og leiebiler over hele verden.

Spørsmål og svar

1Selger vi billettene?
Nei, vil selger ikke billetter, du bestiller ikke direkte fra vår side. Du bestiller flybilletten, hotellet, pakkereisen og leiebilen på nettsiden til det selskapet vi har henvist deg til. Det er flere selskaper som leverer det du skal ha. Vi har kun selskaper som vi finner troverdige på vår side,og som er sjekket på forhånd.
2spørsmål ang kjøp og bestilling
Når du har funnet reisen du skal ha, og velger gå videre blir du sendt videre for å fullføre kjøpet.Før du klikker på Kjøp-knappen på en av leverandørene/selskapenes side bør du alltid dobbeltsjekke at du har oppgitt korrekt informasjon som:Reisedatoer, Avreise og ankomstflyplasser, Antall passasjerer, Navn på passasjerer, E-post.Dette er viktig!
3Avbestilling og endring i booking
Kan jeg avbestille eller endre bookingen min via Delcos.no? Nei, dette gjøres på siden til selskapet/leverandøren. Husk å sjekke hotellets avbestillingsregler før du endrer i bookingen. Ikke-refunderbare rom og andre spesialtilbud kan innebære andre avbestillingssregler.
4Hvordan vet jeg at bookingen min er bekreftet?
Når du har fullført bookingen, får du se bookingbekreftelsen på skjermen. Du får dessuten tilsendt bookingbekreftelsen på e-post. I bookingbekreftelsen vil du se all informasjon om bookingen, bl.a. bookingnummer.
5Informasjonskapsler/cookies
En informasjonskapsel, ofte kalt cookie, er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på brukers datamaskin når brukeren åpner en nettside. Informasjonskapselen brukes for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, huske handlekurv i nettbutikken eller registrere hvor brukeren beveger seg rundt på nettstedet.Informasjonskapsler kan være nyttig både for eieren og brukeren av en nettside. Eieren av nettsiden kan tilpasse tjenesten ut fra informasjonen som lagres. For brukeren kan besøk på nettsiden oppleves mer brukervennlig og tilpasset.
6Personvernerklæring
Vi mottar og lagrer ikke informasjon som du oppgir på vår nettside eller på andre måter. Dette inkluderer informasjon som kan identifisere deg, som fornavn og etternavn, telefonnummer, post- og e-postadresse, samt faktureringsinformasjon (blant annet kredittkortnummer, navnet på kortholderen og utløpsdato).Dette gjøres av selve Booking selskapet
 

 

Våre partnere