Gratis 30-dagers prøveversjon av Amazon Prime Video med prisbelønte filmer og TV-serier, Se hva du liker på favoritt-enhetene dine.

Hvordan registrerer jeg meg for en gratis prøveperiode

For å registrere deg for en 30-dagers gratis prøveperiode, klikk på «Prøv Prime Free – Betal senere» ovenfor. Du blir ikke belastet for Prime-prøveperioden, men vi må registrere en bekreftet betalingsmåte for at du skal kunne dra nytte av Prime-fordelene dine.

Prøv i 30 dager

Få mest ut av underholdningen din med Amazon Prime Video!

Er du lei av å betale dyre abonnementsavgifter for å få tilgang til de beste filmene og TV-seriene? Da er den gode nyheten at Amazon Prime nå tilbyr en gratis 30-dagers prøveversjon! Med tusenvis av prisbelønte filmer og TV-serier å velge mellom, er det ingen tvil om at Amazon Prime er den ultimate underholdningsplattformen.

Med Amazon Prime får du tilgang til et bredt spekter av nye titler, inkludert de mest populære og kritikerroste filmene og TV-seriene. Fra actionfylte blockbustere til hjertevarmende dramaer og spennende thrillere, er det noe for enhver smak på Amazon Prime. Du vil aldri gå tom for noe å se på!

Amazon Originals-produksjoner – eksklusive serier og filmer

Ikke bare det, men Amazon Prime tilbyr også en rekke Amazon Originals-produksjoner – eksklusive serier og filmer som du ikke finner noe annet sted. Du vil bli imponert over det høye produksjonsnivået og de unike historiene som Amazon Originals har å by på.

Men Amazon Prime er ikke bare begrenset til filmer og TV-serier. Med ditt Prime-medlemskap får du også en mengde andre fordeler. Du får tilgang til gratis spill hver måned gjennom Prime Gaming (tidligere kjent som Twitch Prime), og du kan kose deg med ubegrenset streaming av musikk. Og hvis du er en lidenskapelig gamer, vil du elske det inkluderte Twitch-abonnementet som følger med Prime.

Ta fatt på din gratis 30-dagers prøveperiode

Det beste av alt er at du kan prøve Amazon Prime Video gratis i en hel måned. Ja, du hørte rett! Du får en 30-dagers gratis prøveperiode for å oppleve alt Amazon Prime har å by på. Du kan se så mange filmer og TV-serier du vil, strømme ubegrenset musikk og nyte fordelene ved Prime Gaming – alt helt gratis!

Så hvorfor nøle? Ta fatt på din gratis 30-dagers prøveperiode med Amazon Prime i dag og oppdag en verden av spennende underholdning som venter på deg. Du vil ikke angre!

gratis 30-dagers prøveversjon av Amazon Prime

Twisted Metal

Twisted Metal er en actionkomedie på høyoktan, basert på en original film av Rhett Reese & Paul Wernick (Deadpool, Zombieland) og skrevet av Michael Jonathan Smith (Cobra Kai), om en motorisk outsider som tilbys en sjanse om et bedre liv, men bare hvis han kan levere en mystisk pakke over en postapokalyptisk ødemark.
IMDb 7,4 – 2023

Twisted Metal

 

Mr. & Mrs. Smith

To fremmede får jobb hos et spionbyrå som tilbyr dem et liv med spionasje, rikdom og reiser. Fangsten: nye identiteter i et arrangert ekteskap.

IMDb 6,9 – 2024

Mr. & Mrs. Smith

gratis 30-dagers prøveversjon – Se hvor som helst

Se i nettleseren eller med Prime Video-appen på telefonen din, nettbrett og utvalgte Smart-TV-er – på opptil 3 enheter samtidig.

Last ned og start

Se i frakoblet modus på Prime Video-appen når du laster ned titler til Iphone, Ipad, nettbrettet eller Android-enheten.

Datasparing

Kontroller dataforbruket ved nedlasting og strømming av videoer på utvalgte telefoner og nettbrett.


Se flere streamingtjenester:

Underholdning • Delcos

Viaplay

HBO Max