Wype gir deg den første måneden til 0 kr. – uten binding. Med Wype har du fri tilgang til en digital buffé av magasiner, uansett hvor du er.

Med 14 populære titler er det underholdning til historienerdene, sportsentusiastene, de eventyrlystne, gjør-det-selv-typene, de moteinteresserede – og helt sikkert til deg også.

Bruk Tilbudet

Med Wype får du følgende: 
– Ingen binding.
– Tilgang til 28 populære magasiner
– Over 500 utgivelser.
– Muligheten til å dele med familien på opptil 5 enheter.
– Kan leses på mobil, nettbrett og PC/Mac

Over 500 magasinutgaver

Du får digital tilgang til over 500 magasinutgaver fordelt på 28 merker, blant annet kjente kvalitetsmagasiner som Costume, Illustrert Vitenskap, I FORM, BO BEDRE, HISTORIE, Gjør Det Selv, BoligPluss, Digital FOTO samt utenlandske titler som gir deg bred kunnskap innenfor blant annet vitenskap, sport, fiske og motorsport.
Alt dette innholdet er samlet i én intuitiv app som du kan lese eller lytte til enten på smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen.

Ett abonnement

Del med hele familien: Ett abonnement kan brukes på opptil 5 forskjellige enheter, noe som betyr at hele familien kan få glede av Wype.
Last ned og les frakoblet: Du har muligheten til å lese magasinene frakoblet, noe som er avgjørende når man skal ut og reise, eller er på hytten eller et sted der det nettet ofte er dårligere.
Bokmerke: Legg til bokmerke for favorittartiklene dine og finn dem raskt igjen.
Mange utgivelser: Vi legger vekt på de siste 12 utgavene av hvert magasin, og på mange av dem er det over 25 utgivelser. Så det er mye å gi seg i kast med!

Med Wype kan du, akkurat som med de kjente strømmetjenestene, lese alt du vil – på tvers av innhold – til samme faste lave pris per måned. Det tar bare 3 minutter. God lesning!

Første måneden til 0 kr. uten binding


Se andre tilbud innen kategorien gratis