Komputer for alle

Komputer for alle + Bluetooth-klokkeradio med trådløs lading for 149 kr.

Komputer for alle er Nordens største computer blad, som hjelper deg med og velge det riktige utstyret og få maksimalt utbytte av din computer. Som abonnent på Komputer for alle, får du 50 GB gratis backup, mulighet for gratis oppretting av din egen hjemmeside samt adgang til vår populære «Spør oss forum», hvor du kan få råd, hjelp og veiledning av våre faste eksperter.

Bluetooth-klokkeradio med trådløs lading

Verdi: kr 599

Bruk Tilbudet

trådløs lader til telefonen

Bluetooth-høyttaler med god lyd

digital klokke med alarm

Denne smarte klokkeradioen er vanskelig å unnvære, da den har en lang rekke funksjoner:

I tillegg til å lytte til radiostasjoner kan du spille din egen yndlingsmusikk eller høre på en god lydbok, da du kan koble til telefonen via Bluetooth.

Med knappene på radioen kan du sette musikken på pause, hoppe over en sang eller skru opp lyden når du ikke har telefonen på deg.

I tillegg har klokkeradioen innebygd trådløs lading. Det betyr at du kan legge telefonen på toppen av radioen, så lades den.

Som med alle andre klokkeradioer får du også en innebygd alarm- og vekkefunksjon.

Hvis du kobler telefonen til radioen via Bluetooth, kan du også besvare anrop via radioen. Det kan være svært nyttig hvis du ikke har hendene fri, f.eks. på kjøkkenet eller i skuret.

Ringer telefonen, kan du besvare anropet via en av knappene, og deretter er det bare å snakke, så fanger den innebygde mikrofonen opp stemmen din, og du kan høre samtalepartneren din i radioens høyttaler.

Ca. 10 timers spilletid

trådløs lading 5 watt

mottaker FM-radio

fungerer også som gammeldags klokkeradio

Trådløs lading kan brukes til telefoner som støtter Qi


Andre tilbud og rabattkoder: