Med videosamtaler og innspilling i HD-kvalitet (720p), samt overføring til Facebook, Twitter og YouTube med et klikk. Nå kan du delen HD-verdenen din med andre hvor som helst, når som helst.

Logitech Fluid Crystal-teknikk med hjelp av Logitech Video Effects og det medfølgende foto- og videoredigeringsprogrammet fra MAGIX, kommer du til din rett.

Det sammenleggbare og vridbare designet gjør webbkameraet lett å ta med. Du kan sende et fantastisk bilde på 8 megapixler til familie og venner.

Logitech® Fluid Crystal-teknikken gir deg jevnere video, skarpere bilder, fyldigere farger og tydeligere lyd under virkelige forhold (krever installasjon av medfølgende programvare).

Jevnere. Skarpere. Fyldigere. Tydeligere.
Logitechs Fluid Crystal-teknikk. Det er den som gjør at webbkameraer fra Logitech er flere hakk bedre. Jevnere video, skarpere bilder, fyldigere farger og tydeligere lyd under virkelige forhold.

Videosamtaler med HD-kvalitet (720p).
Nyt bredbildevideo med HD-kvalitet (720p) på Logitech Vid HD og andre populære hurtigbeskjed-programmer som støtter HD-videosamtaler.

HD-kvalitet på Facebook
Med et klikk kan du overføre HD-video (720p) til Facebook®, Twitter og YouTube, lett å la venner og familie se hvordan du har det.

Til bærbare datamaskiner
Stapp den ned i vesken. Eller til og med i lommen. Siden den er sammenleggbar kan du ta den med overalt.

Nok 539.00