Deltaco SH-IPC01 Smart Home Network Camera Wi-Fi

Produktinformasjon

SH-IPC01 er et trådløst nettverkskamera som kan plasseres i hjemmet ditt eller i et kontor for å få kontroll over det som skjer når du ikke er til stede.
Kameraet har en oppløsning på 720p og en IR-rekkevidde på opptil 10 m. for å kunne se objekt også i mørke. For at SH-IPC01 skal kunne spille inn materiale finnes det en microSD-kortplass der alt lagres på minnekortet. Kameraet har også støtte for to-veis-lyd som betyr at den har både høyttaler og mikrofon som kan være praktisk dersom du er bortreist og trenger å kommunisere med noen som befinner seg nærme kameraet.

Med DELTACO SMART HOME appen styrer du all håndtering av kameraet. Installasjonen er rask og enkel, det eneste du trenger er et fungerende trådløst nettverk, dvs. ingen spesielle hubber eller gateways. I DELTACO SMART HOME appen kan du i tillegg til å styre innstillinger også aktivere bevegelsedetektoren, enten for å være på hele tiden, eller legge en plan for at kameraet skal være aktiv visse tider på døgnet. Du håndterer også tidligere opptak utført av kameraet, eller så kan du ta en skjermdump eller spille inn video i sanntid som spares på telefonen. DELTACO SMART HOME appen er selvsagt gratis å laste ned og finnes for både Android og iOS.

229.00 NOK